Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue LightStrip voor in de tuin duikt op – en verdwijnt weer

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2018, 9:45 CategorieVerlichting

Signify, het bedrijf achter de Philips Hue-verlichting, zet de laatste tijd vol in op verlichting voor in de tuin. Zo heeft het bedrijf onder meer de Hue Calla sokkellampen en de Hue Lily spots uitgebracht. Er ontbreekt echter nog een buitenversie van een ander populair Hue-product; de LightStrip.

Goed nieuws voor diegenen die hun tuin graag voorzien van wat sfeer. Op de Nederlandse website van Philips Hue is deze week de Hue LightStrip voor in de tuin gespot. De led-strip is daarna snel van de website gehaald, maar de eerste afbeelding en specificaties hebben we. Zo weten we dat de nieuwe strip onder de naam Outdoor LightStrip gaat, over een diffuse coating beschikt zodat je de strip in het zich kunt leggen zonder de led’s te zien en vanzelfsprekend bestand is tegen water. In tegenstelling tot de led-strip voor binnenshuis komt dit nieuwe model niet met een plakstrip aan de onderzijde maar met clips waarmee de strip in de tuin vastgelegd kan worden.

De Philips Hue Outdoor LightStrip komt in een 2 meter-variant en een 5 meter-variant op de markt, maar wanneer dit gebeurt en wat ervoor betaalt moet worden is vooralsnog niet bekend.

Lees ook ons artikel over het inrichting van je tuin met slimme buitenverlichting.


€ 79,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.