Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Controller for HomeKit laat je verschillende configuraties opslaan

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2018, 9:48 CategorieSoftware en apps

Met de app Controller for HomeKit kunnen gebruikers van het protocol meerdere configuraties opslaan zonder al te veel gedoe. Wanneer je alleen gebruikmaakt van de officiële HomeKit-app, dan is het helaas niet gemakkelijk gebruik te maken van meerdere configuraties.

Controller for HomeKit nu te downloaden

Hoewel Apple je je HomeKit-configuratie laat opslaan in de cloud, is het niet gemakkelijk meerdere configuraties te beheren en terug te halen uit diezelfde cloud. Zo moet je je volledige iOS-apparaat opnieuw instellen wanneer je een andere HomeKit-configuratie wil instellen. De app Controller for HomeKit presenteert daarom vandaag een nieuwe functie die dat soort dingen wel degelijk mogelijk en gemakkelijk maakt. Deze applicatie is nu beschikbaar voor zowel iPhone als iPad en is gratis te downloaden en te gebruiken.

Zo kun je bijvoorbeeld veel tijd besparen op het moment dat je je HomeKit-systeem opnieuw moet instellen om een probleem op te lossen. Maar je kunt nog veel meer handige dingen bedenken. Zo wil je per seizoen dat je smarthome op een andere manier functioneert. En met meerdere configuraties opgeslagen in de cloud, kun je veel sneller wisselen tussen de verschillende instellingen. Om gebruik te kunnen maken van deze functie, die je wel de Pro-versie van Controller for HomeKit aan te schaffen, voor 7,99 euro.

  • Controller for HomeKit
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.