Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Dit zijn de nieuwe Philips Hue-producten voor in huis — en in de tuin

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2018, 10:22 CategorieVerlichting

Philips heeft een aantal nieuwe Philips Hue-producten aangekondigd. Deze verlichting is geschikt voor in huis, maar ook voor in de tuin. Het idee is dat je deze lampen overal in huis en soms ook in de tuin moeten kunnen gebruiken, wat je ook aan het doen bent.

Nieuwe Philips Hue-producten

Philips heeft een aantal nieuwe producten gepresenteerd die allemaal onder de noemer Philips Hue vallen. Dit zijn lampen voor in huis, maar ook voor in de tuin bijvoorbeeld. Opvallend is dat de nieuwe producten geen vervangers van bestaande lampen zijn, maar producten die je elders in huis of in de tuin kunt gebruiken. Zo komen er lampen voor aan het plafond, voor aan de muur, voor op de grond en op een tafel aan. De tafel- en muurlamp krijgen een E12-lamp mee, terwijl de andere twee producten een E19-lampen meekrijgen.

De bovenstaande lampen moeten verkrijgbaar zijn vanaf oktober. Ook komt er een nieuwe plafondlamp aan. Verder kondigt Philips ook een simpelere plafondlamp aan, eentje waar je van moet houden. Het design is karig, maar de lamp kan nog steeds alles wat je ervan mag verwachten. Daarnaast zijn er ook lampen voor in de badkamer — eentje voor aan het plafond en eentje die je kunt gebruiken als spiegel. Deze lampen moeten vanaf 20 augustus te koop zijn in de Verenigde Staten, voor Nederland is helaas nog niets bekend.

Als laatste product is er ook nog een lange lichtstrip voor buiten aangekondigd, die tegen elk type weer moet kunnen. Er komen twee versies aan: eentje die iets meer dan twee en eentje die iets minder dan vijf meter lang is.

 • Delen:

Reacties

 1. Danny
  14 augustus, 2018 om 0:14

  Maar wanneer komt die strip voor buiten? Die moet ik hebben! :D

 2. Bas
  14 augustus, 2018 om 16:52

  Zou graag zien dat Philips ook met een plafonniere komt met ingebouwde bewegingsmelder…

  • Olaf
   14 augustus, 2018 om 19:32

   Die plafonnière is er nu dus. Of er een bewegingsmelder in zit, denk ik niet.

 3. Gbaja
  16 augustus, 2018 om 12:04

  Philips Hue kopen is iets kopen uit China maar dan voor de oud Europese prijs. Er bestaan al zoveel shops in Nederland die veel beter materieel uit China verkopen met een redelijke winstmarge.
  Hue is een handig concept om reeds “oud” spul te verkopen . Maar dat is mijn mening.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.