Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Europese versie van de slimme Koogeek stekkerdoos nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2018, 14:22 CategorieEnergie

Door het toenemende aantal apparaten met stekkers in onze huizen hebben we vaak een groot tekort aan stopcontacten. De oplossing is natuurlijk een stekkerdoos, waarmee je meerdere apparaten op hetzelfde stopcontact kunt aansluiten. Alhoewel smart plugs inmiddels goed verkrijgbaar zijn, moet je goed zoeken om een slimme stekkerdoos te vinden. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. De slimme stekkerdoos van Koogeek maakt de overstap vanuit de Verenigde Staten en is vanaf nu ook in Europa verkrijgbaar.

De slimme stekkerdoos van Koogeek biedt ruimte voor drie stekkers en beschikt over drie usb-poorten om bijvoorbeeld je smartphone of tablet op te laden. De Koogeek Power Strip biedt daarnaast ondersteuning voor Amazon Alexa, Google Assistant en Apple’s HomeKit. Je kunt de stekkerdoos dus ook via je stem bedienen. Daarnaast stelt het apparaat je in staat om schema’s en timers in te stellen. Ook kun je het energieverbruik inzien.

Vanaf nu in Europa verkrijgbaar

De stekkerdoos ziet er nagenoeg identiek uit als de Amerikaanse versie, maar is nu natuurlijk aangepast aan onze stekkers. Een versie voor het Verenigd Koninkrijk schijnt in de nabije toekomst te komen. Ben je geïnteresseerd in de Koogeek Power Strip? De slimme stekkerdoos is verkrijgbaar in de Italiaanse, Spaanse en Franse winkel van Amazon. Voor Nederlanders is de Duitse versie van Amazon het makkelijkste te gebruiken. Daar moet de Koogeek Power Strip zeer binnenkort verkrijgbaar zijn voor een prijs van 59,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.