Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Fibaro brengt app voor beheer en onderhoud smart home-systeem uit

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2018, 8:49 CategorieThuisnetwerk

Het bedrijf Fibaro komt met een app, die het de Fibaro Installar App genoemd heeft. Die moet het mogelijk maken voor gecertificeerde installateurs om op afstand een Fibaro Smart Home-systeem te kunnen beheren en onderhouden. Daarmee wordt het systeem een stuk eenvoudiger en gebruiksvriendelijker gemaakt in onderhoud.

Fibaro beheer en onderhoud

De Installer App is ontwikkeld om het leven van zowel installateurs als gebruikers fijner te maken. Het wordt mogelijk om het systeem op afstand te monitoren, bewaken en te onderhouden. Ideaal is dat er geen afspraak gemaakt hoeft te worden om service en onderhoud uit te voeren.

De app is beschikbaar gemaakt in drie talen: Pools, Engels en Duits. Daarmee kunnen installatie- en onderhoudsproblemen snel en effectief opgelost te worden. Ook hoeft dankzij het systeem de gebruiker niet meer thuis te blijven of van huis te vertrekken voor onderhoud aan hun geïnstalleerde Fibaro-systeem. De app maakt het detecteren van storingen ook mogelijk, zodat bedreigingen snel opgelost worden. Daarvoor stuurt de app een melding naar de installateurs.

Goed beveiligd

De Installer App is alleen toegankelijk voor gecertificeerde installateurs. Met de app kunnen zij op twee veilige manieren toegang krijgen tot het systeem. Allereerst krijgen ze toegang om het systeem te bewaken, te monitoren en het basisonderhoud uit te voeren. Op de tweede plaats biedt het systeem ‘remote access’, waarmee ze maximaal 24 uur lang toegang tot het systeem kunnen krijgen.

De toegang tot het systeem kan door de gebruiker direct ingetrokken worden, indien dat gewenst is. Fibaro zal blijven werken aan het verbeteren en toevoegen van nieuwe functies aan de app De Fibaro Installer app is momenteel beschikbaar in de Google Play Store en de iOS App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.