Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google maakt smarthomebediening meer visueel binnen Google Assistant

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2018, 9:22 CategorieSoftware en apps

Google rolt momenteel een update uit voor de Google Assistant, naar een handjevol gebruikers, die bepaalde instellingen meer visueel maken. De nieuwe bediening werd al in mei gepresenteerd door Google, tijdens de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie.

Bediening meer visueel in Google Assistant

De bediening van bepaalde apparaten in huis via Google Assistant is op slimme schermen, zoals de Lenovo Smart Display, meer visueel ingesteld dan op smartphones. Maar daar komt nu verandering, zo schrijft Droid Life. Google rolt nu namelijk een update uit naar de stemassistent die de bediening van bepaalde apparaten meer visueel maakt dan voorheen. Deze vorm van bediening werd al gepresenteerd in mei tijdens ontwikkelaarsconferentie Google I/O. Sommige opties worden daardoor nu anders gepresenteerd dan voorheen.

Op de bovenstaande afbeelding is te zien hoe dat er nu precies uitziet. Je kunt middels een schuifmechanisme bijvoorbeeld de temperatuur van je airconditioning aanpassen. Datzelfde geldt voor de helderheid van je slimme lampen, zoals bijvoorbeeld die van Ikea of Philips. Google laat weten dat het momenteel nog om een beperkte uitgave gaat en dat dus een kleine groep gebruikers deze instellingen ziet. Onduidelijk is nog wanneer iedereen toegang tot krijgt tot deze nieuwe bediening, die dus veel meer visueel is dan nu.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.