Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Harman Kardon komt met Citation 500 smart speaker met Google Assistant

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2018, 10:11 CategorieBeeld en geluid

Harman Kardon heeft een nieuwe smart speaker getoond met Google Assistant aan boord. De slimme speaker heeft de naam Citation 500 en is ontworpen naar Scandinavisch design in samenwerking met het bedrijf Kvadrat. De slimme speaker is aan de buitenkant voorzien van een weefsel van wol met aan de bovenkant een lcd-scherm met touch controls. Uiteraard kun je de slimme speaker ook met je stem bedienen.

Google Assistant is ingebouwd in de slimme speaker, dus dit betekent dat het apparaat vergelijkbaar werkt met de Google Home of een andere slimme speaker met dezelfde technologie. Het apparaat ondersteunt Chromecast, dus je kunt direct audio streamen vanaf je smartphone of tablet tot 24bit/96kHz. Ook bluetooth wordt ondersteund.

Presentatie tijdens IFA 2018 in Berlijn

De smart speaker met Google Assistant biedt stereogeluid met een vermogen van 200 Watt en zal op de IFA 2018 in Berlijn getoond worden aan het publiek. Gebruikers kunnen zelf de kleur voor het materiaal kiezen en komt in een zwarte of een grijze variant. De slimme speaker van Harman Kardon wordt als high-end slimme speaker gelanceerd en dat is dan ook zeker aan de prijs te zien. De slimme speaker krijgt een adviesprijs van ongeveer 600 euro en zal vanaf het eind van september vooruit te bestellen zijn. Tot die tijd is het nog even afwachten op de officiële presentatie tijdens de IFA 2018.

  • Delen:

Reacties

  1. Mevr.van Tongeren
    15 december, 2018 om 0:26

    Streamingproblemen met citaties 500

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.