Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Neato Botvac D7 Connected kan nu meerdere verdiepingen en locaties onthouden

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2018, 11:29 CategorieHuishoudelijke apparaten

Neato Robotics brengt een nieuwe update uit voor de Neato Botvac D7 Connected. De slimme robotstofzuiger kan nu nog beter schoonmaken.

Dankzij Neato’s FloorPlanner Advanced Mapping Technology konden gebruikers van de robotstofzuiger het huis al in kaart brengen. De nieuwe update gaat echter nog een stapje verder en brengt de mogelijkheid om ook meerdere verdiepingen toe te voegen. Volgens Neato kan de robotstofzuiger nu alle kamers van een huis van drie verdiepingen onthouden.

De nieuwe functie zorgt voor een stapje voor op de concurrenten. Andere robotstofzuigers, zoals bijvoorbeeld de DeeBot, kan maar één kaart tegelijk onthouden. Zodra je de robotstofzuiger naar een andere verdieping of nieuwe locatie brengt wordt de oude kaart weggegooid en wordt de nieuwe locatie in kaart gebracht. De nieuwe update voor de Neato Botvac D7 Connected zorgt ervoor dat meerdere verdiepingen en locaties onthouden kunnen worden. Breng de robotstofzuiger simpelweg naar een andere verdieping of nieuwe locatie en het kan gelijk beginnen wanneer deze al eerder in kaart is gebracht.

Ook Neato Quick Boost in de komende update

Je kunt zelf speciale No-Go-gebieden instellen als je wilt dat de robotstofzuiger bepaalde delen van een kamer niet moet schoonmaken. Neato brengt trouwens ook stand-alone-opladers uit, deze waren voorheen niet los te koop. Hiermee kun je op elke verdieping in het huis een lader neerzetten, zodat de robotstofzuiger op elke verdieping kan opladen. De update brengt ook Neato Quick Boost. Is de robotstofzuiger bijna leeg, maar is die nog niet helemaal klaar? De robotstofzuiger berekent hoeveel tijd het nog nodig zal hebben en zal precies zoveel gaan laden als nodig is om het huis verder schoon te maken.

Eigenaren van de Neato Botvac D7 Connected kunnen de update downloaden en toepassen via de Neato-app op de smartphone. Je krijgt vanzelf een notificatie in de app wanneer de update beschikbaar is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.