Neato brengt slimmere functies naar goedkopere robotstofzuigers

31 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
neato-botvac-d5-connected-review-totaal

Neato heeft bekendgemaakt dat de tijdens de IFA aangekondigde, goedkopere robotstofzuigers binnen het Botvac-assortiment toegang krijgen tot slimmere functies. Het gaat om de functies waarmee je een gebied kunt afbakenen en de slimme oplaadfunctie.

Slimmere functies naar goedkopere robotstofzuigers

Er komen slimmere functies naar goedkopere robotstofzuigers van Neato aan. De nieuw Botvac D4 Connected en Botvac D6 Connected kunnen rekenen op de functie waarmee je een bepaald gebied kunt instellen voor de stofzuiger, wat wordt omschreven als ‘virtuele no-go-lijnen’. Zo kun je instellen dat de stofzuiger niet onder de bank gaat of in een bepaalde kamer komt. Quick Boost Charging is een functie waarmee de robotstofzuiger kan opladen wanneer nodig, als die weet hoeveel tijd het nog kost om de taak te klaren.

Verder krijgt de D6 Connected nog een andere functie van de D7 (de twee bovenstaande functies waren al beschikbaar op dat model): de D6 kan meerdere vloerindelingen opslaan, zodat meerdere kamers schoongemaakt kunnen worden. De D7 krijgt nu een exclusieve functie genaamd Zone Cleaning. Zo kan een bepaald gebied in huis vaker meegenomen worden als die vaak vies blijkt te zijn. Deze herfst komt die functie uit. De overige functies worden ook later dit jaar uitgerold naar de Neato Botvac-lijn.

Lees ook onze review van de Neato Botvac D5 Connected.

Reacties (0)