Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo komt met intelligente rookmelder: compatibel met HomeKit en IFTTT

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2018, 11:51 CategorieVeiligheid en beveiliging

Netatmo heeft aangekondigd dat het op 8 oktober de Netatmo Intelligente Rookmelder gaat lanceren. De Netatmo Intelligente Rookmelder heeft een 85dB alarm en stuurt direct een melding door naar de smartphone van de gebruiker.

De Netatmo Intelligente Rookmelder stuurt bij het detecteren van rook direct een melding door en geeft tevens aan in welke kamer er rook wordt gedetecteerd. Vals alarm doordat je iets te enthousiast aan het koken bent geweest? Via de hush-functie kun je het alarm ook op afstand uitzetten.

Volgens Netatmo hebben normale rookmelders een batterijduur van één tot drie jaar. De Intelligente Rookmelder heeft een langere batterijduur, waardoor je minder vaak hoeft te wisselen. Gebruikers ontvangen een melding op de smartphone wanneer de batterij aan vervanging toe is. De installatie is gemakkelijk zelf te doen en de rookmelder kun je beheren vanuit de Netatmo Security-app. Je kunt zoveel rookmelders plaatsen als je zelf wilt en deze een naam geven op basis van de locatie.

Compatibel met HomeKit en IFTTT

De Intelligente Rookmelder van Netatmo is daarnaast compatibel met Apple’s HomeKit en kan met spraakbediening worden beheerd. Ook IFTTT wordt ondersteund, waardoor gebruikers aangepaste scenario’s kunnen maken.

De Netatmo Intelligente Rookmelder is vanaf 8 oktober beschikbaar en is nu al vooruit te bestellen via de website van Netatmo. De prijs bedraagt 99,99 euro.


€ 84,15

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 84,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 89,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.