Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netgear introduceert Arlo Security Light System

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2018, 16:14 CategorieVeiligheid en beveiliging

Netgear heeft vandaag een nieuw veiligheidslichtsysteem geïntroduceerd dat onderdeel is van de Arlo Smart Home Security-productreeks. Het Arlo Security Light System is te integreren met de bestaande Arlo-beveiligingsecosystemen.

Het verlichtingssysteem is ontworpen voor het verlichten van donkere plekken rond woningen en bedrijfspanden. Gebruikers ontvangen meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd. De slimme verlichting kan vervolgens de Arlo Smart Home Security Camera’s activeren. Via de Arlo-app kun je het systeem beheren en de lichten op afstand bedienen. Je kunt de kleuren van het systeem wijzigen, instellen of de lichten moeten flitsen en zelfs de lichtstraal aanpassen. Meldingen kun je als e-mail of als notificatie op de smartphone ontvangen. Je kunt het Arlo Security Light System ook bedienen via de Arlo Skill voor Amazon Alexa.

De bewegingssensoren in het led-veiligheidslichtsysteem kunnen naar wens worden aangepast aan de beveiligingsbehoeftes van de gebruiker. Het systeem is zelf gemakkelijk te installeren en te verbinden met de bridge. Bij de aanschaf wordt een oplaadbare, verwijderbare batterij en een montagekit meegeleverd. Optioneel is er ook een zonnepaneel verkrijgbaar voor de gebruikers die geen zin hebben om de batterij op te laden.

Verkrijgbaar in drie verschillende pakketten

Het Arlo Security Light System is verkrijgbaar in drie verschillende pakketten met één, twee of drie lichten. Prijzen beginnen vanaf 159,99 euro voor het goedkoopste pakket tot 359,99 euro voor het pakket met 3 lichten.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.