Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue White GU10 en Lightstrip Outdoor gepresenteerd op de IFA 2018

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2018, 15:21 CategorieVerlichting

Signify, het bedrijf achter de Philips Hue-verlichting, heeft een aantal nieuwe producten gepresenteerd tijdens de IFA 2018 in Berlijn. Zo is de GU10 spotlight straks ook in White verkrijgbaar en is de Philips Hue Lightstrip Outdoor weer opgedoken.

Philips Hue White GU10

De Hue GU10 spotlight zijn al beschikbaar in White Ambiance en White and Color, maar is vanaf september ook in White verkrijgbaar. De dimbare spotlight kan tevens gebruikt worden met de Philips Hue motion sensor en kun je uiteraard weer op de Bridge aansluiten en met de app bedienen. De Philips Hue White GU10 (2700 Kelvin) wordt deze week officieel gelanceerd tijdens de IFA 2018 in Berlijn. Een enkele lamp kost vanaf september 19,95 euro, terwijl een duopack met twee lampen 34,95 gaat kosten.

Philips Hue Lightstrip Outdoor

Eind juli kregen we even een kijkje op de nieuwe Lightstrip Outdoor, maar werd al snel weer van de website gehaald. Vandaag werd de flexibele outdoor lightstrip dan toch weer getoond. De lightstrip voor buiten heeft een ip67-certificaat, waardoor het buiten veilig te gebruiken is. Uiteraard is ook de lightstrip voor buiten weer op de Bridge aan te sluiten en via de app te bedienen. De Lightstrip Outdoor is onderdeel van de nieuwe Hue Outdoor lampen-serie. De Philips Hue Lightstrip Outdoor is vanaf 1 oktober verkrijgbaar in twee varianten. Er komt een lightstrip van twee meter en een lightstrip van vijf meter. Prijzen liggen tussen de 89,95 en 159,99 euro.

Zes nieuwe partners voor Friends of Hue

Vandaag heeft Signify ook bekendgemaakt dat er zes nieuwe partners worden toegevoegd aan het Friends of Hue-programma. Busch-Jaeger en Illumra op het gebied van wandschakelaars. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs en laten je de Philips Hue-lampen aan- of uitzetten, dimmen en scenes selecteren. Daarnaast gaat het om Kichler, MAKRIS by Imonn, Koizumi en John Lewis op het gebied van nieuwe armaturen die onderdeel zijn van het Hue-ecosysteem. De wandschakelaars zijn vanaf het vierde kwartaal van 2018 beschikbaar. De komende maanden zal er meer bekend worden gemaakt over de nieuwe armaturen.
€ 146,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.