Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Signify introduceert gekleurde Hue Play- en Hue Signe-lampen

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2018, 13:41 CategorieVerlichting

Signify, het bedrijf dat voorheen als Philips Lighting door het leven ging, introduceert wederom nieuwe producten in het Hue-assortiment. Het bedrijf komt met de Hue Play en Hue Signe, beiden smalle, langwerpige lampen die bijvoorbeeld naast de tv geplaatst kunnen worden en de achterwand kunnen verlichten.

Hue Signe en Hue Play

De nieuwe Hue Signe en Hue Play lampen zijn ontwikkeld voor indirect sfeerlicht. Het is dus ook de bedoeling dat de lampen op een muur gericht worden, waarna ze een gekleurde gloed kunnen verzorgen. Als je ze synchroniseert met je televisie of pc kun je op deze manier een Ambilight-effect creëren. Hiervoor is onlangs Hue Sync in het leven geroepen.

De Hue Signe lampen zijn iets langer dan de Play-varianten maar beide lampen zijn zogenaamde ‘light bars’, wat simpelweg betekent dat ze verticaal geplaatst worden en over een ingebouwde led-strip beschikken. Deze led-strip kan miljoenen kleurvariaties weergeven en vanzelfsprekend zijn de lampen te bedienen middels de Hue-app.

Halverwege oktober moeten de nieuwe Hue-lampen uit voorraad te koop zijn. De Hue Play kost 69,90 euro per stuk en voor twee modellen betaal je 129,95 euro. De Hue Signe krijgt een prijs van 169,99 per stuk mee. Een nog grotere variant kost 269,99 euro.


€ 60,75

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 60,75

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 63,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 109,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 109,19

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 109,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.