Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Slimme stekkerdozen van Ikea verschijnen april volgend jaar’

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2018, 10:24 CategorieAccessoires

Zoals het nu lijkt gaat Ikea in april van 2019 zijn slimme stekkerdozen leveren. Eén doos met één aansluiting en remote gaat 20 euro kosten. Deze dozen vallen onder de Trådfri-serie, waar je ook slimme lampen onder kunt vinden. Ikea heeft niet gereageerd op het gerucht.

Slimme stekkerdozen van Ikea

Eind vorig jaar kwam naar buiten dat Ikea voornemens is slimme stekkerdozen te gaan leveren. Die dozen zouden in 2018 beschikbaar moeten zijn. Dit is tot op heden nog niet gebeurd en lijkt voorlopig ook nog niet te gaan gebeuren. Zoals het er nu naar uitziet moeten die slimme accessoires in april van 2019 worden gelanceerd, schrijft de Duitse website Smarthomeassistent. Er zijn ook afbeeldingen gelekt waarop een enkele stekker te zien is met één aansluiting. Ook wordt er een afstandsbediening meegeleverd. Het pakket kost 20 euro.

Op Reddit meldt een gebruiker ook dat er varianten aankomen zonder afstandsbediening, die 10 euro zullen gaan kosten. Op de afbeeldingen is verder te zien dat de producten momenteel niet op voorraad zijn. Mocht de lanceringsdatum van april 2019 kloppen, dan is dat natuurlijk logisch. Je zou een netwerk van in totaal tien stekkerdozen kunnen maken. Op de dozen zelf zitten geen knoppen; daar kun je de remote dus voor gebruiken. De batterijen in die afstandsbediening zouden twee jaar meegaan. Ikea heeft hier niet op gereageerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.