Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

WiFi meets HiFi bij de Orbi Voice van Netgear

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2018, 19:16 CategorieThuisnetwerk

Netgear heeft de tijdens de IFA 2018 in Berlijn een mesh-wifi-systeem met Orbi Voice Smart Speaker en WiFi Mesh Satellite met ingebouwde Amazon Alexa aangekondigd. Het combineert stembediening om smarthome-apparaten mee te bedienen, terwijl je tegelijkertijd toegang hebt tot wifi met het Orbi Voice WiFi-systeem en een smart speaker met audio van Harman Kardon.

Volgens Netgear combineren ze hiermee twee van de snelst groeiende consumenten-trends op het gebied van smarthome-technologie. Enerzijds een wifi-mesh-systeem en anderszijds een voice assistant met smart speaker. David Henry, senior vice president van Connected Home Products bij Netgear heeft er het volgende over te zeggen:

“Orbi Voice is het resultaat van de combinatie van de drie belangrijkste technologieën in de Smart Home-omgeving en biedt zowel uitzonderlijke WiFi als het kwaliteitsgeluid van onze audiotechnologie-partner Harman Kardon. Smart Speakers worden voornamelijk gebruikt om naar streaming muziekdiensten te luisteren. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, hebben we onze expertise op het gebied van WiFi gecombineerd met een legende op audiogebied, Harman Kardon, voor een superieure geluidskwaliteit, afgestemd op de toonaangevende muziekstreamingdiensten om onze klanten de beste WiFi en HiFi in één pakket te bieden.”

Prijs en beschikbaarheid

Het Orbi Mesh WiFi-Systeem (RBK50V) bestaat uit de Orbi Tri-Band WiFi-router, een Orbi Voice Smart Speaker en WiFi Satellite en is vanaf komende maand beschikbaar met een adviesprijs van 499,99 euro.

Wanneer je al een Orbi Wi-Fi-systeem hebt, dan is de add-on Orbi Voice Smart Speaker and WiFi Mesh satellite (RBS40V) later dit jaar beschikbaar voor een prijs van 329,99 euro.


€ 298,99

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.