Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Alternatieve kleur voor Google Home Hub te zien op render’

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2018, 9:47 CategorieBeeld en geluid

Er zijn meer afbeeldingen verschenen van de onaangekondigde Google Home Hub, dit keer in een alternatieve kleur. Zoals het er nu naar uitziet zal Google de Home Hub in het wit en zwart gaan aanbieden. De kleur van de zwarte variant wordt Charcoal genoemd.

Charcoal-versie van Google Home Hub

Eerder deze maand lekte er al ontzettend veel informatie over de Google Home Hub, een slimme speaker met beeldscherm van de zoekmachinegigant. Destijds was het apparaat alleen te zien in z’n witte kleur. Nu heeft Android Headlines meer renders te pakken gekregen, namelijk van een versie in een zwarte kleur genaamd Charcoal. De basis van het apparaat beschikt over deze kleur, evenals de achterkant van de tablet. Echter, de randen rondom het scherm zijn wel nog steeds wit, evenals de kabel aan de achterkant.

Zoals het er nu naar uitziet lijkt het product op een tablet met een scherm van 7-inch, dat is gestationeerd op een speciale basis in de vorm van een speaker. Op het gebied van software lijkt de Home Hub veel overeenkomsten te hebben met soortgelijke producten. Zo krijg je in één oogopslag bijvoorbeeld het weer en het verkeer te zien. Ook zal de Google Assistant je van relevante informatie kunnen voorzien. Bovendien zou je met de Google Home Hub ook de feed van je beveiligingscamera kunnen checken.


€ 84,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 84,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 88,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.