Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon Echo Wall Clock is een fysiek display voor je Alexa-timers

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 10:07 CategorieAccessoires

Amazon heeft een nieuwe Echo-accessoire aangekondigd voor het fysiek weergeven van Alexa-timers: de Echo Wall Clock. Het apparaat zelf beschikt niet over microfoons, waardoor je dus een ander Echo-apparaat in huis nodig het om er optimaal gebruik van te kunnen maken.

Amazon Echo Wall Clock toont Alexa-timers

Een timer instellen op je smartphone of met een digitale assistent is natuurlijk extreem handig, maar tegelijkertijd is het ook vervelend heel de tijd dat ding in de gaten te moeten houden, moet Amazon hebben gedacht. De techgigant en online winkelketen heeft namelijk de Amazon Echo Wall Clock onthuld, een fysiek display voor de timers die je hebt ingesteld met stemassistent Amazon Alexa. Wanneer je de klok koppelt en ophangt, dan kun je dus op een centraal punt in huis bekijken hoe lang zo’n timer nog duurt.

Rondom de wijzerplaat van de Echo Wall Clock zitten led-lampjes. Die laten de actieve timers zien. Wanneer je een timer instelt, dan zullen die led-lampjes dus gaan branden. Uiteraard kun je ook de gewone tijd aflezen op dit apparaat — er zal zelfs automatisch rekening gehouden worden met de zomer- en wintertijd. Omdat deze accessoire niet beschikt over microfoons, moet er via bluetooth verbinding worden gemaakt met een ander Echo-apparaat om er gebruik van te kunnen maken. De klok kost 29,99 dollar en wordt later dit jaar gelanceerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.