Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon kondigt eigen magnetron met Amazon Alexa aan

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 10:18 CategorieKeuken

Amazon heeft officieel zijn eerste product onder de nieuwe AmazonBasics-lijn onthuld: een magnetron met Amazon Alexa aan boord. Dit is het eerste, echte keukenapparaat dat de online winkelketen en technologiegigant uitbrengt, voor 59,99 dollar.

Magnetron van Amazon met Amazon Alexa

Amazon heeft een magnetron aangekondigd. Dit is het eerste product voor in de keuken van de online winkelketen. Het apparaat valt onder de nieuwe AmazonBasics-lijn, zal 59,99 dollar gaan kosten en vanaf 14 november te koop zijn in de Verenigde Staten. Het apparaat beschikt over presets voor stembediening, zodat je snel dingen kunt warm maken of ontdooien middels stemassistent Amazon Alexa. Ook is er een knop voor de stemassistent aanwezig, waardoor het niet verplicht is om te beginnen met “Alexa” of “microwave”.

Deze Amazon-magnetron wordt aangestuurd door de Alexa Connect Kit, een goedkopere bluetooth low energy- en wifi-module die slimme functies naar standaard keukenapparatuur kan brengen, waardoor er gecommuniceerd kan worden met Echo-apparaten. Helaas beschikt het apparaat niet over volledige Alexa-functionaliteit; je kunt het dus niets vragen over het weer, verkeer of het nieuws. Wel is het mogelijk om een commando door te sturen via de magnetron naar een Echo-speaker in de buurt; dat gebeurt via diezelfde module.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.