Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon lekt twee nieuwe producten: eigen subwoofer en stopcontact

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2018, 9:55 CategorieAccessoires

Amazon heeft twee aankomende producten gelekt op zijn eigen website: de Echo Sub-subwoofer en het Smart Plug-stopcontact. Beide producten gaan mogelijk snel in de verkoop; een precieze releasedatum is op moment van schrijven helaas nog niet bekend.

Amazon Echo Sub en Smart Plug gelekt

Eerder deze week verscheen het gerucht dat Amazon zes nieuwe producten wil uitbrengen. Eén van die producten zou een subwoofer moeten zijn, met Alexa aan boord. Donderdag komt in het nieuws dat dit waarschijnlijk klopt, aangezien de webwinkel twee van de zes producten op zijn eigen website heeft geplaatst. Het gaat om de Echo Sub en de Smart Plug, respectievelijk een subwoofer en slim stopcontact. De subwoofer beschikt zelf niet over stemassistent Alexa, maar het slimme stopcontact ondersteunt de stemassistent wel.

De Echo Sub kun je gebruiken om het geluid van de Echo-speakers te verbeteren (tot twee stuks tegelijkertijd). Je maakt van drie draadloze speaker zo een 2.1-stereo-opstelling. Dat is nu nog niet mogelijk en zal dus waarschijnlijk een toekomstige update worden. De Smart Plug is een accessoire waarmee je aangesloten apparaten van een afstand kunt in en uitschakelen. Middels de Amazon Alexa-app kunnen gebruikers zelfs een schema instellen, zodat bepaalde apparaten in huis op vaste tijden worden in- en uitgeschakeld.

De Amazon Smart Plug stond heel even vermeld met de prijs van 95 Britse pond. Dat is omgerekend maar dan 106 euro. Waarschijnlijk is deze prijs verkeerd, omdat dergelijke accessoires vaak veel goedkoper kunnen worden aangeboden. De Echo Sub had een prijskaartje van 75 Britse pond, wat nu omgerekend bijna 85 euro is. Die prijs kan wel kloppen. De website Pocket-lint, die de producten heeft ontdekt, meldt dat beide apparaten vanaf 11 oktober beschikbaar moeten zijn. Amazon heeft zelf hierover nog niets bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.