Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Amazon werkt aan magnetron, subwoofer en meer met Alexa aan boord’

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2018, 10:00 CategorieBeeld en geluid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Amazon momenteel aan een magnetron, subwoofer en meer met Alexa aan boord. In totaal zou er worden gewerkt aan acht nieuwe smarthomeproducten, laat een bron weten. Eén van de producten moet deze maand nog worden aangekondigd.

Acht nieuwe smarthomeproducten met Alexa – gerucht

CNBC meldt dat Amazon later dit jaar acht nieuwe smarthomeproducten op de markt wil uitbrengen. Het gaat om een breed assortiment aan producten, zoals een magnetron, autogadget, subwoofer, versterker en receiver. Eén van deze producten zou zelfs nog voor het einde van deze maand moeten worden gepresenteerd. Sommige van deze apparaten krijgen stemassistent Alexa ingebouwd, terwijl andere daarvoor verbinding moeten maken met een ander product dat de stemassistent heeft ingebouwd.

In het nieuwsbericht van CNBC staat nergens vermeld of Amazon voornemens is deze producten uit te brengen onder de Echo-lijn. Tot op heden gebruikt Amazon deze lijn vaak als paraplu voor zijn smarthomeproducten. Het kan zijn dat Amazon natuurlijk een nieuwe lijn wil presenteren, maar dat is slechts speculatie. Amazon heeft zelf nog niets bekendgemaakt over de nieuwe producten. Ook is er nog geen teaser of uitnodiging verschenen. Voorlopig zullen we dus nog even moeten wachten tot Amazon zelf iets gaan aankondigen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.