Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Apple HomePod kan binnenkort telefoongesprekken starten en ontvangen

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2018, 10:42 CategorieBeeld en geluid

Apple heeft tijdens de eindejaarspresentatie bekendgemaakt dat de Apple HomePod binnenkort kan rekenen op een aantal nieuwe functies. Zo is het voor gebruikers van deze slimme speaker straks mogelijk om telefoongesprekken te initiëren en te ontvangen.

Meer functies voor Apple HomePod

Het is angstvallig stil rondom de Apple HomePod. Sinds mei is er eigenlijk geen hard nieuws meer over deze slimme speaker verschenen. Destijds voegde Apple de mogelijkheid toe twee HomePods aan elkaar te koppelen, voor een stereoweergave. In de afgelopen maanden is er dan ook veel kritiek verschenen op deze Apple-speaker en datzelfde geldt voor stemassistent Siri: er zijn weinig nieuwe, slimme functies toegevoegd waardoor de HomePod beter kan concurreren met de slimme speakers van Google en Amazon.

Maar tijdens de eindejaarspresentatie van Apple heeft het bedrijf laten weten dat de Apple HomePod binnenkort de mogelijkheid krijgt telefoontjes te plegen: je kunt een gesprek zelf initiëren of aannemen via de speaker. Ook kun je muziek opzoeken via de lyrics. Daarnaast kun je straks met je HomePod je iPhone terugvinden, kun je meerdere timers instellen en is het mogelijk gebruik te maken van Siri Shortcuts (waarmee je een schakeling acties kunt automatiseren). De update moet aanstaande maandag in de VS gaan arriveren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.