Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Dyson kondigt nieuwe robotstofzuiger aan na drie jaar: 360 Heurist

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2018, 19:30 CategorieHuishoudelijke apparaten

Het is drie jaar geleden dat Dyson een robotstofzuiger op de markt uitbracht, maar nu is er een nieuwe aangekondigd: de Dyson 360 Heurist. De stofzuiger heeft niet alleen een nieuwe processor gekregen, ook zitten er nu acht led-lampen rondom de camera voor beter nachtzicht.

Dit is de Dyson 360 Heurist

Drie jaar geleden bracht Dyson de robotstofzuiger 360 Eye uit. Nu heeft de fabrikant een nieuw model gepresenteerd tijdens een evenement in Beijing: de 360 Heurist. De nieuwe stofzuiger beschikt over een quadcore-processor en acht led-lampen rondom de camera. Met die laatstgenoemde lampen kan de stofzuiger beter in het donker z’n werk verrichten. Ook moet de processor twintig keer zo snel zijn als zijn voorganger, waardoor de machine in staat is zo’n zestig procent meer van de omgeving mee te krijgen.

Dit moet het aantal botsingen met meubels en andere dingen in huis met vijftig procent doen afnemen. Daarnaast moet de Dyson 360 Heurist ook tot twintig procent meer troep kunnen opzuigen, dankzij een betere borstel gemaakt van nylon. Er zijn drie beschikbare standen, waardoor de robotstofzuiger veertig tot tachtig minuten bezig kan zijn in huis. Uiteraard kun je de stofzuiger bedienen middels een app, maar nu ook met stembediening. De Heurist komt in november naar China toe, voor een omgerekend bedrag van 686 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.