Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Slim beveiligingssysteem en de verschillen tussen de nieuwe iPhones

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2018, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een slim beveiligingssysteem voor in het smarthome en kijken we naar de overeenkomsten en verschillen tussen de nieuwe iPhones.

Review: Sony KD-65ZF9 Ultra HD lcd-tv

Met zijn nieuwe Master-reeks waarvan deze tv deel uitmaakt, mikt Sony op de beeldkwaliteit die tot nog toe enkel met studiomonitors te bereiken was. De Sony KD-65ZF9 is een lcd-tv, uitgerust met local dimming, een verbeterde kijkhoek, zeer goede bewegingsscherpte en uitstekende HDR-prestaties. Eric ging met de lcd-tv van Sony aan de slag. Lees er alles over in de review van de Sony KD-65ZF9 Ultra HD lcd-tv.

Review: Asus Zenfone 5Z

De Asus Zenfone 5Z is een opmerkelijke smartphone. Het heeft allerlei high-end functies en specs, en heeft een relatief laag prijskaartje. Maar is dit allemaal goed genoeg om het grote publiek te overtuigen van Asus’ plek op de smartphonemarkt? Wesley vertelt je alles over dit nieuwe toestel in de review van de Asus Zenfone 5Z.

Review Arcam SA20 en CDS50 stereocombinatie

We waren benieuwd naar de HDA-stereoreeks van Arcam. Het is de eerste grote lancering van het Britse merk sinds het werd gekocht door Samsung en bij de Harman-groep werd gevoegd. Maar hun magic touch zijn ze niet kwijtgeraakt. De nieuwe HDA-lijn van Arcam omvat op dit moment drie toestellen: de SA10 en S20 – beide zijn versterkers – en de CDS50. In deze review kijkt Jamie naar de SA20 en de CDS50. Lees het in de review van de Arcam SA20 en CDS50 stereocombinatie.

Review: Home8 starter kit

Home8 is een simpel en doeltreffend beveiligingssysteem voor in je smarthome. In deze recensie kijkt Wesley naar het starterspakket. Aan bod komen de verschillende onderdelen van het starterspakket. Lees het in de review van de Home8 starter kit.

Dit zijn de verschillen tussen de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR

Apple presenteerde op 12 september drie nieuwe iPhones: de iPhone XS, iPhone XS Max en de iPhone XR. Vorig jaar bracht Apple ons de iPhone X. Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, maar weet je nog niet welk model het beste bij je past? In dit artikel zet Tom de overeenkomsten en de verschillen tussen de vier verschillende iPhones voor je op een rijtje.

Dossier middenklasse tv’s: wat is de beste betaalbare 55-inch tv?

Topmodellen televisies leveren uiteraard geweldig beeld, maar de prijzen kunnen soms afschrikken. In het middenveld van het tv-aanbod vind je echter ook erg knappe prestaties voor een erg sterke prijs. In dit artikel vergelijkt Jamie vier televisies in het middenklasse segment.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.