Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: smartphone van LG en OLED topmodel van Philips

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2018, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een nieuwe midrange smartphone van LG en een nieuw topmodel in de 2018 OLED lineup van Philips.

Review: LG Q7

De midrange smartphonemarkt is tegenwoordig heel druk. Kan de LG Q7 een overtuigende indruk achterlaten naast alle andere toestellen? Het bedrijf probeert dat te doen door functies aan te bieden die je niet zo snel op een dergelijke smartphone zult tegenkomen. Wesley bekijkt de nieuwe midranger van LG. Lees zijn conclusie in de review van de LG Q7.

Review: Esoteric F-05 geïntegreerde versterker

Esoteric is een graag gezien en vooral graag gehoord merk op de redactie van HiFi.nl. Esoteric behoort namelijk tot een select groepje highend merken die niet alleen veel tijd steken in een strak gesneden maatpak, maar ook componenten produceren die gewoon heel erg goed klinken. Harro Tillema ontving de F-05 geïntegreerde versterker met een optionele DAC-module. We kunnen alvast verklappen: dat wordt smullen! Lees de review van de Esoteric F-05 geïntegreerde versterker.

Review: Philips 65OLED903/12 OLED tv met Bowers & Wilkins soundbar

De Philips 65OLED903/12 is het nieuwe topmodel in de 2018 OLED lineup. Philips heeft extra functionaliteit toegevoegd aan hun P5 beeldprocessor, en ging voor geluid aankloppen bij gerenommeerd audio-fabrikant B&W. Dat klinkt als een ideale combinatie voor een thuisbioscoop. Dit model is verkrijgbaar in een 55 en 65 inch schermformaat. Eric heeft het nieuwe topmodel voor je getest. Je leest er alles over in de review van de Philips 65OLED903/12 OLED tv met Bowers & Wilkins soundbar.

Hands-on preview: Wiko View2 Plus en View2 Go

De Franse fabrikant Wiko heeft twee nieuwe toestellen gepresenteerd tijdens IFA 2018: de Wiko View 2 Plus en de Wiko View 2 Go. In deze hands-on preview geeft Wesley een kort overzicht van de toestellen vanaf de beursvloer. De nieuwe smartphones worden in september en oktober uitgebracht door het bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.