Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home Hub mogelijk gespot bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 12:38 CategorieBeeld en geluid

Zoals het er nu naar uitziet is de Google Home Hub, een slimme speaker met ingebouwd scherm, gespot bij de FCC. De FCC is de Amerikaanse communicatiewaakhond, die nieuwe producten eerst moet testen om te zien of er wel aan alle eisen wordt voldaan.

Google Home Hub gespot bij FCC – gerucht

In oktober zal Google een evenement gaan organiseren waar het onder andere de nieuwe Pixel-telefoons zal aankondigen. Dat is niet het enige. Op het gebied van smarthome verwachten we meer nieuws over de Europese uitrol van de Google Home-speaker, terwijl de Google Home Hub mogelijk ook wordt aangekondigd. Mogelijk is de Home Hub nu al gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Op de toegevoegde afbeelding is een basis met een ovale vorm zichtbaar.

In het document wordt het apparaat in kwestie omschreven als een Interactive Video Streaming Device. Daarnaast wordt er melding gemaakt van wifi-verbindingen op 2,4 Ghz en 5.0 Ghz en bluetooth en bluetooth low energy. Helaas is er verder geen informatie over de Google Home Hub naar buiten gebracht. Zoals het er nu dus naar uitziet is het praktisch zeker dat Google werkt aan een concurrent voor de Amazon Echo Show, maar het is dus nog even afwachten hoe dit apparaat eruit komt te zien en wat je ermee zult doen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.