Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Modulair lichtsysteem Nanoleaf Canvas vanaf november verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2018, 11:16 CategorieVeiligheid en beveiliging

De Nanolead Canvas is een modulair lichtsysteem dat tijdens CES 2018 is aangekondigd. Nu is de releasedatum bekendgemaakt, evenals de prijs. Het modulaire systeem zal vanaf november in Europa verkrijgbaar zijn.

Nanoleaf Canvas: modulair lichtsysteem met vierkanten

Nanoleaf, een bedrijf dat modulaire lichtsystemen maakt, heeft tijdens CES 2018 de Canvas aangekondigd. Dit is een systeem vol vierkante lampen die je kunt instellen en beheren met een app en aanraakgevoelige en stembediening. De fabrikant heeft aangekondigd dat dit systeem vanaf november verkrijgbaar is voor een prijs van 179,99 Britse pond (wat omgerekend neerkomt op iets meer dan 209 euro). Verder heeft het bedrijf laten weten dat je tot duizend van deze vrolijk gekleurde panelen kunt gebruiken in je huis.

Zo kun je bijvoorbeeld een muur of plafond helemaal volgooien met deze dingen en de sfeer verzorgen die jij voor ogen hebt. Er bestaat al een versie met driehoekige panelen, maar de vierkanten zijn waarschijnlijk gemakkelijker te plaatsen en te combineren. Wanneer je dit systeem in huis haalt, dan kun je allerlei dingen doen (zoals je kunt lezen in onze review van de Aurora): een lichtshow verzorgen, de wittinten aanpassen en zelfs een schema instellen. Ook is er ondersteuning voor Assistant, Alexa, IFTTT en Homekit.


€ 174,09

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 174,09

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 179,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.