Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuwe sensoren voor Samsung SmartThings aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2018, 11:23 CategorieAccessoires

Vorige maand kondigde Samsung nieuwe producten aan binnen de SmartThings-lijn. Het ging om een nieuwe router en een nieuwe hub voor in je smarthome. De router kan gebruikt worden als een hub, terwijl de hub niet gebruikt kan worden als een router. Samsung heeft echter nog meer voor ons in petto, want er zijn ook diverse nieuwe sensoren aangekondigd.

Naast de router en de hub komt Samsung ook met nieuwe sensoren. Zo is daar een nieuwe sensor (Multipurpose Sensor) voor deuren en ramen. Deze laten je weten wanneer het ene deel van het andere deel gescheiden worden. Ook komt er een nieuwe bewegingssensor (Motion Sensor) die je vertelt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Tenslotte komt er ook een nieuwe watersensor (Water Leak Sensor) op de markt. Deze sensor doet precies wat je van de naam mag verwachten, het laat je weten wanneer er water wordt gedetecteerd. Deze plaats je bijvoorbeeld voor de wasmachine of de vaatwasser, zodat je een seintje kunt krijgen wanneer deze water begint te lekken.

The Button

Tot slot komt Samsung ook met een apparaatje genaamd ‘The Button’. Deze nieuwe toevoeging aan de Samsung SmartThings-lijn kun je programmeren voor bepaalde acties. Door een enkele keer of een dubbele keer te klikken, of de knop ingedrukt te houden, kun je vooraf ingestelde acties uitvoeren. Prijzen voor de sensoren variëren tussen de 20 en de 25 dollar. Wanneer de sensoren naar ons land komen is niet bekend. Meer informatie vind je op de website van Samsung.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.