Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Overzicht: dit zijn de Philips Hue-lampen voor 2018 / 2019

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2018, 8:54 CategorieTips en advies

De afgelopen jaren is er steeds meer te kiezen op het gebied van slimme verlichting. Philips is wat dat betreft de koploper met een groot assortiment aan losse lampen en armaturen. Wat is er eigenlijk verkrijgbaar in het Philips Hue-assortiment? In dit artikel kijken we naar alle verschillende Philips Hue-series voor 2018 en 2019.

Introductie Philips Hue assortiment IFA 2018

Signify, het bedrijf achter Hue, heeft tijdens IFA 2018 een hoop nieuwe producten aangekondigd. In onderstaande video lopen we langs een aantal van deze nieuwe producten.

Philips Hue Play (nieuw)

Nieuw dit jaar zijn de Hue Play-lichtbalken. Deze White and Color Ambiance-serie plaats je op een kast, aan de muur of op de vloer. De lichtbalken zijn ook perfect aan de achterkant op de televisie te plaatsen en kun je synchroniseren met muziek, films en games. De Hue Play is verkrijgbaar als enkel exemplaar (69,95 euro) en als duopack (129,95 euro) in het zwart of in het wit. De serie komt in oktober op de markt. Lees meer over de Hue Play.

Philips Hue Flourish (nieuw)

De Hue Flourish-serie bestaat uit een plafondlamp, tafellamp en een hanglamp. De serie is voorzien van White and Color Ambiance-lampen en is geschikt om als gezellige sfeerverlichting en als werkverlichting gebruikt te worden. De Flourish-serie komt vanaf oktober 2018 op de markt. De hanglamp kost 349,99 euro, de tafellamp voor 129,99 euro en de plafondlamp kost straks 249,99 euro.

Philips Hue Ensis (nieuw)

De Ensis is een White and Color-hanglamp om bijvoorbeeld boven de eettafel te hangen. Dit model heeft een lengte van 129,8 centimeter en is in hoogte verstelbaar. De Ensis is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 399,99 euro.

Philips Hue Aurelle (nieuw)

De Aurelle-serie bestaat uit vier verschillende plafondlampen in White Ambiance. Er zijn twee vierkante modellen en één rechthoekig model verkrijgbaar. Tevens is er een ronde plafondlamp beschikbaar. De Aurelle is verkrijgbaar in 30 bij 30 centimeter, 60 bij 60 centimeter en 120 bij 30 centimeter. De ronde Aurelle is 39,5 centimeter in doorsnede. Prijzen beginnen bij 134,99 euro voor het kleinste model tot 199,99 euro voor de twee grootste modellen.

Philips Hue Signe (nieuw)

De Hue Signe-serie bestaat uit een vloerlamp en een tafellamp van aluminium. Beide modellen zijn White and Color en kunnen dus als sfeerverlichting en als werkverlichting gebruikt worden. De tafellamp kost 169,99 euro en de vloerlamp kost 269,99 euro. Lees meer over de Hue Signe.

Philips Hue Signe

Philips Hue Sana (nieuw)

De Philips Hue Sana is een White and Color-wandlamp en is verkrijgbaar in het zwart en in het wit. De wandlampen zijn 25,5 centimeter in doorsnede en gemaakt van aluminium. Zowel het zwarte als het witte model kosten 169,99 euro.

Philips Hue Sana

Philips Hue Liane (nieuw)

De Liane lijkt qua stijl op de Signe-serie, alleen gaat het in dit geval om wandlampen in White and Color. De serie is verkrijgbaar in het wit en in het zwart en is 55,8 centimeter hoog en 10,7 centimeter breed.

Philips Hue Liane

Philips Hue Lightstrips

Eén van de bekendste series van Philips Hue zijn de Lightstrips voor in huis. Deze plaats je voor indirecte verlichting bijvoorbeeld in het meubilair of achter de televisie. De standaard Lightstrip is twee meter, maar deze is middels extensies (per meter) te verlengen tot maar liefst tien meter. De Hue Lightstrip kost 79,99 euro en de extensie van één meter kost 24,95 euro per stuk.

Philips Hue Lightstrip

Philips Hue Adore Bathroom (nieuw)

De Adore Bathroom-serie bestaat uit verschillende White Ambiance-lampen voor in de badkamer. Er zijn diverse spotlampen voor aan de muur of aan het plafond, een wandlamp en een plafondlamp. Tevens is de Adore Bathroom verlichte spiegel in deze serie verkrijgbaar. Prijzen variëren van 79,99 euro voor een enkele spot tot 249,99 euro voor de verlichte spiegel. Lees meer over de Hue Adore.

Philips Hue Adore Bathroom spiegel

Philips Hue Runner Spots

De Runner Spots zijn White Ambiance-spotlampen voor aan de muur of aan het plafond. Er zijn enkele spotlampen in het wit en het zwart verkrijgbaar (zowel inclusief als exclusief DIM switch) en plafondlampen met twee of met drie spots. Prijzen beginnen bij 65 euro voor de enkele spots, 149,99 euro voor de plafondlampen met twee spots en 199,95 euro voor de plafondlampen met drie spots.

Philips Hue Runner Spots

Philips Hue Beyond

De Philips Hue Beyond-serie bestaat uit een plafondlamp, hanglamp en een tafellamp. Deze White and Color-lampen kosten 388 euro voor de plafond- en hanglamp en 231 euro voor de tafellamp.

Philips Hue Beyond

Philips Hue Being

De Philips Hue Being-serie bestaat uit een hanglamp en een plafondlamp in het wit, zwart of aluminium. De hanglamp is met 42,1 centimeter groter dan de plafondlamp van 34,8 centimeter. Beide lampen zijn White Ambiance. De drie verschillende versies van de hanglamp kosten 269,99 euro, terwijl de kleinere plafondlamp 129 euro kost.

Philips Hue Being

Philips Hue Fair

De Hue Fair zijn ronde White Ambiance-lampen en zijn verkrijgbaar als plafondlamp en als hanglamp. De modellen zijn verkrijgbaar in het wit of in het zwart en de doorsnede is 44,4 centimeter. De plafondlamp kost 169,99 euro en de hanglamp 183 euro.

Philips Hue Fair

Philips Hue Buckram

De Hue Buckram-serie bestaat uit diverse spotjes in het wit of in het zwart. Verkrijgbaar in White Ambiance en inclusief of exclusief DIM Switch hang je de spotjes aan het plafond of aan de wand. Exclusief DIM switch is een enkel spotje al verkrijgbaar vanaf 54,95 euro, inclusief de dimmer kost het spotje 71,99 euro. De versie met twee spotjes kost 124,99 euro en de versie met drie spotjes 169,95 euro.

Philips Hue Buckram

Philips Hue Buratto

De Buratto-serie bestaat uit één, twee, drie of zelfs vier spotjes voor aan de wand of het plafond in wit of aluminium. Deze White Ambiance-serie begint vanaf 57,99 euro exclusief DIM switch. Prijzen lopen op tot 217 euro voor de versie met vier spotjes inclusief DIM switch.

Philips Hue Buratto

Philips Hue Cher

Deze serie bestaat uit een hanglamp, plafondlamp en een plafonnière. De White Ambiance-serie begint bij 188,95 euro voor de hanglampen. De hanglamp is verkrijgbaar in het zwart en in het wit. De plafonnière kost 189,90 euro en de plafondlamp heeft een prijs van 208,99 euro.

Philips Hue Cher

Philips Hue Amaze

De Amaze is een hanglamp die verkrijgbaar is in het zwart of in het wit. De hanglamp heeft een doorsnede van 43,4 centimeter en komt in White Ambiance. De zwarte versie kost 179 euro, terwijl de witte versie een prijs heeft van 185,95 euro.

Philips Hue Amaze

Philips Hue Still

De Philips Hue Still is een plafondlamp die verkrijgbaar is in wit, aluminium of in het zwart. De White Ambiance-plafondlamp kost 129,95 euro en is ideaal om de gang of de slaapkamer mee te verlichten. Lees ook onze Philips Hue Still review.

Philips Hue Still

Philips Hue Phoenix

De Philips Hue Phoenix is een grote White Ambiance-serie met een inbouwspot, een hanglamp, een plafondlamp, wandlamp en een tafellamp. Het inbouwspotje kost 44,95 euro, de wandlamp 109 euro, de tafellamp 149 euro, de plafondlamp 279 euro en de hanglamp 294,95 euro.

Philips Hue Phoenix

Philips Hue Explore

De herkenbare stijl van de Explore vind je bij alle vier de lampen in deze White Ambiance-serie terug. Er is een hanglamp verkrijgbaar, een wandlamp, tafellamp en een grote vloerlamp. De tafellamp en de wandlamp kosten 129,99 euro, de hanglamp 149,99 euro en de vloerlamp 249,99 euro.

Philips Hue Explore

Philips Hue Devote

De Devote is een White Ambiance-hanglamp in het wit. Dit model is verkrijgbaar exclusief en inclusief Dim Switch voor respectievelijk 79,99 euro en 99,99 euro.

Philips Hue Devote

Philips Hue Pillar

De naam Pillar zegt het eigenlijk al bij deze serie. De spotlampen zien eruit als een kleine pilaar. Deze White Ambiance-serie is verkrijgbaar in het wit of in het zwart met een enkele spot of een dubbele spot. De enkele spot kost 61,99 euro, terwijl de versie met twee spots 126,95 euro kost.

Philips Hue Pillar

Philips Hue Milliskin

De Milliskin zijn inbouwspotjes in een vierkant of rond model in het wit of aluminium. Prijzen beginnen vanaf 39,95 euro exclusief DIM Switch. Inclusief DIM Switch zijn deze inbouwspotjes voor 59,95 euro verkrijgbaar.

Philips Hue Milliskin

Philips Hue Outdoor Lightstrips (nieuw)

Tijdens de IFA 2018 in Berlijn presenteerde Philips de nieuwe Outdoor Lightstrips. De Lightstrips zijn gemakkelijk te vormen en te buigen en kun je gebruiken om een pad mee te verlichten of delen van het huis. Deze Outdoor-serie is volledig waterbestendig en verkrijgbaar in een strip van twee meter (89,95 euro) of vijf meter (159,95 euro). De serie komt begin oktober op de markt.Philips Hue Outdoor Turaco

De Turaco hoort bij de nieuwe Outdoor-lijn. De Turaco-serie bestaat uit een wandlamp, een kleine sokkel en een grote sokkel. Deze White outdoorlampen koppel je gemakkelijk aan de Hue Bridge, net als je lampen binnenshuis. De wandlamp kost 69,99 euro, de kleine sokkel 99,99 euro en de grote sokkel 129,99 euro.

Philips Hue Outdoor Turaco


€ 114,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 114,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 114,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


Philips Hue Outdoor Lucca

De Hue Outdoor Lucca-serie bestaat uit een wandlamp, een kleine sokkel en een grote sokkel. Hiermee lijkt de serie op de hierboven genoemde Tucaro-serie, maar het design is ronder in plaats van vierkant. De wandlamp kost 69,99 euro, de kleine sokkel 99,99 euro en de grote sokkel 129,99 euro.


€ 109,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 109,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 109,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


Philips Hue Outdoor Tuar

Liever Outdoor-lampen in rvs? De Tuar-serie heeft tevens een wandlamp, kleine sokkel en grote sokkel. Ook deze serie biedt een rond design, maar in plaats van antraciet van de Turaco en Lucca is deze serie in rvs. De wandlamp kost 69,99 euro, de kleine sokkel 99,99 euro en de grote sokkel 129,99 euro.

Philips Hue Outdoor Tuar


€ 109,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 109,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 110,49

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


Philips Hue Outdoor Lily

De Outdoor Lily-serie zijn zwarte spotlampen voor buiten het huis met White and Color. Het basismodel kost 129,99 euro, terwijl een uitbreidingsspot 89,99 euro kost. Je kunt ook gelijk een set van drie aanschaffen voor 299,99 euro.

Philips Hue Outdoor Lily


€ 259,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 269,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


Philips Hue Outdoor Calla

De Outdoor Calla is een zwarte sokkel in White and Color. Het basismodel kost 139,99 euro. Wil je meer sokkels in de Calla-serie in de tuin plaatsen? Een uitbreiding kost 99,99 euro. Lees ook onze Philips Hue Calla review.


€ 121,01

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

€ 122,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 122,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


Philips Hue Wellner

De Wellner is een White Ambiance-tafellamp en is vormgegeven als een ‘druppel’, waarmee Philips het een tijdloos ontwerp heeft gegeven. De Wellner kost 95,99 euro en komst inclusief DIM Switch.

Philips Hue Wellner

Philips Hue Bloom

De Philips Hue Bloom is een compacte lamp die je gemakkelijk ergens neerzet om sfeer in huis te creëren. Dit White and Color-model met 120 lumen is verkrijgbaar vanaf 61,95 euro.

Philips Hue Bloom

Philips Hue Iris

Zoek je een losse lamp die net iets meer licht geeft dan de 120 lumen van de Bloom? Kijk dan eens naar de Hue Iris met 210 lumen. Door het compacte ontwerp kun je dit model overal neerzetten waar je maar wilt, zodat je altijd en overal jouw woning van de juiste sfeerverlichting kunt voorzien. De prijs van de Iris is 71,95 euro.

Philips Hue Iris

Philips Hue Go

De Philips Hue Go is een draagbare lamp, vergelijkbaar met de Iris en de Bloom. Dit model beschikt echter over een accu en neem je daarom overal mee naar toe. De accu gaat tot drie uur mee en is te bedienen via het Hue-systeem of via de knop op het product zelf. De aanbevolen verkoopprijs is 99,95 euro.

Philips Hue Go

Philips Hue losse lampen

Philips heeft in de Hue-serie daarnaast een ruime keuze uit losse lampen, zodat je je bestaande verlichting ook slim kunt maken. Losse lampen zijn verkrijgbaar in White, White Ambiance en White and Color in verschillende fittingen. De grote E27-fitting, de kleine-E14-fitting en de GU10. Let op dat je altijd een Bridge nodig hebt. Je kunt de lampen per stuk kopen, maar ook als duopack. Wil je beginnen met slimme verlichting van Hue? Kies dan voor een starterset inclusief drie lampen, een bridge en een DIM Switch. Prijzen voor een starterset beginnen bij 88 euro voor White, 121,55 euro voor White Ambiance en 169,95 euro voor White and Color. De GU10 starterset kost 169,95 euro.

Lees ook onze Philips Hue 2.0 review de review van de Hue E14 lamp en onze Philips Hue dimmer switch en motion sensor review.

  • Delen:

Reacties

  1. pascal2187
    11 januari, 2019 om 9:22

    Niet alleen ben ik blij met de komst van de nieuwe Hue lampen, maar ook met nieuwe accessoires zoals de outdoor sensor: https://www.philipshue.nl/nieuws/philips-hue-outdoor-sensor-aangekondigd/. Dit is een echte aanvulling voor mij buitenverlichting.

    2019 wordt weer een duur jaar voor mij als verwend hue gebruiker :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.