Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Signify werkt aan bewegingssensor die buiten kan worden gebruikt’

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2018, 10:43 CategorieSensoren

Zoals het er nu naar uitziet werkt Signify ook aan een bewegingssensor voor je Philips Hue-lampen die buiten kan worden gebruikt. De sensor is voorzien van een IP54-certificaat (stofbestendig en plensdicht) en ondersteunt natuurlijk het inmiddels bekende smarthomeprotocol Zigbee.

Bewegingssensor voor buiten van Philips Hue

Terwijl veel mensen zich nog afvragen of je zo’n bewegingssensor van Philips Hue ook buiten kunt gebruiken (het antwoord is: nee, kunnen we niet aanraden), werkt licentiehouder Signify ondertussen achter de schermen aan een buitensensor, bijvoorbeeld voor de lampen die je buiten gebruikt. Dat heeft Dave Zatz ontdekt en die heeft zijn bevindingen op Twitter gepubliceerd. Zatz heeft een label ontdekt waaruit informatie op te maken is over de nieuwe accessoire, waarvan nog niet duidelijk is wanneer die zal verschijnen.

Het label, dat hierboven te zien is, bevat al wat informatie over het product. Zo krijgt de bewegingssensor voor buiten een IP54-certificaat, waardoor die stofbestendig en plensdicht is). Ook biedt de accessoire ondersteuning aan voor smarthomeprotocol Zigbee, net als alle andere producten van het bedrijf. Naar verluidt kan deze sensor, genaamd Hue Outdoor Sensor, in combinatie met de buitenverlichting worden gebruikt. Deze buitenverlichting is deze zomer geïntroduceerd; lees er alles over in onze uitgebreide recensie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.