Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power Strip biedt ruimte voor zes stekkers

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2018, 12:23 CategorieEnergie

Het aanbod aan Smart Plugs is inmiddels al best groot in ons land. Verschillende merken hebben een slimme stekker uitgebracht. Op het gebied van slimme stekkerdozen is de keuze echter veel minder. Er is de Europese versie van de Koogeek stekkerdoos en eerder hebben we de D-Link DSP-W245 Power Strip getest, maar veel meer keuze heb je als consument niet. Daar lijkt echter binnenkort verandering in te komen. TP-Link komt namelijk met de Kasa Smart Wi-Fi Power Strip.

De TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power Strip biedt ruimte voor zes stekkers en drie usb-apparaten. Via de Kasa-app kun je apparaten gemakkelijk aan- en uitzetten. Net als de TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Plug with Energy Monitoring kun je ook bij deze slimme stekkerdoos zien hoeveel energie de aangesloten apparaten verbruiken.

Stembediening via Alexa, Assistant en Cortana

Net als de Smart Plugs van TP-Link kun je ook bij de Power Strip gebruikmaken van verschillende virtuele assistenten, zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Microsoft Cortana. Dit betekent dat je de Power Strip ook gemakkelijk met je stem kan bedienen. Via de app kun je daarnaast tijden instellen waarop apparaten ingeschakeld moeten worden en kun je groepen aanmaken om meerdere apparaten tegelijk aan of uit te zetten. In eerste instantie zal de TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power Strip in de Verenigde Staten op de markt komen voor een bedrag van 80 dollar. Op een later moment moet de Power Strip ook naar Europa komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.