Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Update voor Apple HomePod voegt belfunctie en meer toe

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2018, 9:25 CategorieBeeld en geluid

Apple heeft maandagavond een verse update voor de Apple HomePod uitgerold, die onder meer de beloofde belfunctie met zich meebrengt. Ook is de slimme speaker nu in staat met meerdere timers om te gaan.

Update beschikbaar voor Apple HomePod

De Apple HomePod mag dan misschien nog niet in Nederland beschikbaar zijn, toch is het goed om te weten wat voor functies Apple zo nu en dan toevoegt aan de mogelijkheden van de slimme speaker — zo weet je precies wat je straks mogelijk in huis haalt, want het product wél in Nederland te koop is. Maandagavond Nederlandse tijd heeft Apple een update uitgebracht die onder meer de beloofde belfunctie toevoegt. Gebruikers die de update binnenhalen kunnen niet alleen zelf bellen, maar ook gebeld worden.

Daarnaast kunnen gebruikers nummers vinden op basis van de lyrics. Zo kun je aan Siri vragen of ze een nummer start dat ongeveer zo gaat, waarna je een stukje van de tekst zingt. Een andere handige functie is de mogelijkheid meerdere timers tegelijkertijd in te stellen, bijvoorbeeld voor tijdens het koken. De vind mijn telefoon-optie is nu ook beschikbaar, waardoor je je verloren telefoon snel kunt terugvinden. Daarnaast is Siri Shortcuts (Siri Opdrachten) toegevoegd, waarmee je taken kunt automatiseren in huis.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.