Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Video: introductie nieuw Philips Hue-assortiment (IFA 2018)

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2018, 10:43 CategorieVerlichting

Tijdens de IFA in Berlijn zijn we langsgegaan bij Philips om het nieuwe assortiment Philips Hue-lampen te bekijken. In onze nieuwe video krijg je een indruk van de producten die vallen binnen deze productlijn.

Philips Hue tijdens IFA 2018

Tijdens de IFA in Berlijn, een grote en belangrijke techbeurs, is er veel op gebied van smarthome aangekondigd. Deze productgroep wordt steeds belangrijker voor allerlei bedrijven, terwijl bedrijven die er vroeg bij waren natuurlijk kunnen genieten van de successen. De Philips Hue-lijn is één van die productlijnen die al vrij vroeg te koop waren, waarmee je een indruk kunt krijgen van wat smarthome nu eigenlijk voor jou kan betekenen: slimme producten in combinatie met een app, die verschillende soorten mogelijkheden aanbiedt.

Er zijn natuurlijk al een hoop lampen verkrijgbaar (waaronder gewoon de standaardversies die je wellicht het beste kent), maar tijdens de beurs zijn er dus nog veel meer soorten lampen aangekondigd, zoals bijvoorbeeld een badkamerlamp. In de bovenstaande video krijg je een goede indruk van het aankomende aanbod. Wil je alles nog eens rustig nalezen? Dan kun je dat doen in ons eerder geschreven artikel, waarin ook de prijzen en de releasedata worden vermeld. Klik daarvoor hier: Overzicht: dit zijn de Philips Hue-lampen voor 2018 / 2019.

Meer lezen?

Voor een breder overzicht van allerlei producten die tijdens IFA 2018 zijn aangekondigd, kun je ons overzichtsartikel nalezen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.