Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Video: smarthome op IFA 2018 – alles voor het slimme huis

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2018, 14:27 CategorieNieuws

Zoals je in onze IFA 2018 round-up hebt kunnen lezen is het smarthome één van de belangrijkste trends van dit jaar. IFA 2018 stond bol van de slimme ontwikkelingen voor het huis. Wij gingen langs bij verschillende bedrijven en stellen je in onderstaande video voor aan hun producten en ontwikkelingen.

Smarthome op IFA 2018

We zijn tijdens IFA 2018 langsgegaan bij diverse bekende en minder bekende bedrijven die zich focussen op het slimme huis. Van slimme stofzuigers die dit jaar nog slimmer worden en thermostaten die met je meedenken tot slimme deurbellen die je op de koelkast laten zien wie er voor de deur staat en een slim masker waarmee je nog beter slaapt en met veel meer energie opstaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is inmiddels een slimme variant van, in nagenoeg elke productcategorue. In onderstaande video geven we je een impressie van de smarthome-producten die we tijdens IFA 2018 tegenkwamen, waaronder producten van Lenovo, Ring, Tado, Netatmo, LG en Somfy.

Wil je meer weten over de slimme producten die in Berlijn gelanceerd zijn? Neem dan onze IFA 2018 round-up door. Daarnaast hebben we in deze video uitgebreid gekeken naar de nieuwste slimme speakers en hun mogelijkheden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.