Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Bedien alle verbonden apparaten direct vanuit de vernieuwde Google Home-app

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2018, 13:26 CategorieBediening

Afgelopen dinsdag presenteerde Google de Google Home Hub. Deze smart speaker met 7″-scherm is de nieuwste toevoeging aan de Google Home-serie. Tijdens de presentatie werd ook al even kort gesproken over de vernieuwde Google Home-app. De vernieuwde app is vanaf nu beschikbaar en laat je jouw verbonden apparaten ook op afstand bedienen.

De vernieuwde Home-app heeft een volledig nieuw design gekregen. Wanneer je de app opstart zie je op het beginscherm direct een overzicht met al jouw verbonden smarthome-apparaten per kamer. In plaats van een app waar je de instellingen voor je smart speaker kunt wijzigen en apparaten kunt toevoegen, is het nu een app geworden die als hub kan dienen voor het bedienen van jouw verbonden verlichting, thermostaat of slimme stekkers. Ook wanneer je niet thuis bent.

Verbonden apparaten op afstand bedienen

Je hebt dus niet langer verschillende apps nodig om al jouw verbonden apparaten te kunnen bedienen. De vernieuwde Google Home-app laat je direct al jouw apparaten in één overzicht zien. Je kunt direct alles regelen voor het hele huis, maar ook per kamer. Zo heb je direct toegang tot alle basisfuncties zoals aan/uit of bijvoorbeeld dimmen. Tevens heb je direct vanuit het dashboard toegang tot Google Assistant. De vernieuwde Google Home-app is vanaf nu te downloaden voor iOS en Android. Meer informatie over de vernieuwde Google Home-app vind je op de blog van Google.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.