Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Bedien Philips Hue en Sonos met de Nuimo Click

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2018, 11:34 CategorieBediening

Geen liefhebber van stembediening en wil je liever iets fysieks kunnen bedienen? Dan zou de Nuimo Click van Senic zomaar iets voor je kunnen zijn. Deze slimme schakelaar is volledig naar wens in te stellen en is vanaf december verkrijgbaar.

De Nuimo Click is draadloos en kun je gemakkelijk op een muur bevestigen. Het makkelijke van deze slimme schakelaar is dat het zichzelf energie geeft. Door de knop in te drukken wordt er genoeg energie opgewekt om het signaal door te sturen. Je kunt de Nuimo Click verbinden met populaire smarthome-apparatuur als de lampen van Philips Hue en de speakers van Sonos.

De slimme schakelaar laat je de lampen aan- en uitzetten, dimmen of bijvoorbeeld je favoriete scenes selecteren. Voor de Sonos-speakers kun je de knoppen gebruiken om muziek te starten of te pauzeren, nummers te kiezen of het volume hoger of lager te zetten.

Eén schakelaar voor verschillende smarthome-apparatuur

Ben je klaar met verschillende schakelaars voor verschillende apparaten? Dan heb je met de Nuimo Click een slimme schakelaar waar je verschillende smarthome-apparaten mee kunt aansturen. Hier zul je echter wel even de portemonnee voor moeten trekken, want de starter kit kost 199 euro. Hierbij ontvang je de Nuimo Hub om in de router te pluggen en twee Nuimo Clicks in het wit of in het zwart. Senic stuurt overigens ook naar Europa, dus je kunt de slimme schakelaar ook in Nederland ontvangen. Meer informatie vind je op de website van Senic.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.