Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Mui is een stijlvol smarthomebedieningspaneel

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2018, 11:59 CategorieBediening

Er is nu een Kickstarter-campagne opgestart voor de Mui. Dit is een stijlvol smarthomebedieningspaneel met veel integraties. Dit apparaat is bedoeld voor de mensen die iets anders in huis willen hebben in plaats van de Amazon Echo of de Google Home.

Dit is Mui

Wil je wel een smarthomehub hebben, maar vind je producten als Amazon Echo of Google Home maar niets? Dan kun je wellicht iets met de Mui, een smarthomebedieningspaneel dat je nu kunt ondersteunen met je centen op Kickstarter. Het houten paneel heeft afmetingen van 57 bij 7,3 centimeter en beschikt over veel led-lampen. Die komen tot leven wanneer je tegen het apparaat praat of wanneer je hem via aanraking bedient. De lampen zijn in staat de tijd, het weer, berichten en agenda-items te weergeven, bijvoorbeeld.

Daarnaast kun je de Mui ook inzetten als een smarthomehub, vanwege ondersteuning voor wifi en bluetooth. Philips Hue, Sonos, Nest en Honeywell hebben al aangegeven dat ze het houten paneel ondersteunen. Ook kun je Amazon Alexa, Google Assistent en IFTTT gebruiken. Mocht je dit inderdaad een interessant alternatief vinden voor bijvoorbeeld een slimme speaker, dan kun je er nu eentje vooruitbestellen voor 499 dollar via Kickstarter. Verwacht wordt de levering in september van volgend jaar plaatsvindt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.