Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google brengt Google Home op 24 oktober officieel naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2018, 9:17 CategorieBeeld en geluid

Google heeft officieel bekendgemaakt dat de Google Home en Home Mini vanaf 24 oktober in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Beide speakers zijn vanaf vandaag vooruit te bestellen. De Home Mini verschijnt in de kleuren zwart, wit en koraal.

Google Home komt naar Nederland

Google heeft dinsdag op zijn eigen blog bekendgemaakt dat de slimme speakers Google Home en Home Mini vanaf 24 oktober verkrijgbaar zijn in Nederland. De Nederlandstalige versie van de Google Assistent zal dan ook meteen beschikbaar zijn voor beide apparaten. Met deze speakers kun je niet alleen afspraken opvragen uit je agenda, vragen naar het weer of het nieuws doornemen, ook kun je slimme apparaten in huis aansturen met simpele stemcommando’s. Je begint dan altijd met ‘Hey Google’ of ‘Oké Google’.

Het verschil tussen beide Google Home-modellen zit hem in de geluidskwaliteit. De Home Mini is veel kleiner en kan daardoor niet de geluidskwaliteit van de reguliere Home evenaren. Wel beschikken beide apparaten over Voice Match, waarmee de speakers gebruikers kunnen herkennen. Als er meerdere mensen in huis vragen naar wat er in hun agenda staat bijvoorbeeld, dan moet de speaker in staat zijn de juiste agenda te raadplegen. Verder kun je muziek en series afspelen zonder daarvoor je handen te gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid

Google Home zal 149 euro gaan kosten en Home Mini krijgt een prijskaartje van 59 euro. Beide speakers zijn vanaf vandaag te bestellen bij Albert Heijn, Bol.com, CoolBlue, MediaMarkt en later vandaag in de Google Store. =Home Mini is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en koraal. Koraal is alleen beschikbaar in de Google Store. Vanaf 24 oktober liggen Google Home en Home Mini in de winkels en worden geplaatste bestellingen uitgeleverd.


€ 81,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 84,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 84,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.