Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo begint uitrol Homekit-ondersteuning voor Welcome-camera

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2018, 9:45 CategorieVeiligheid en beveiliging

Netatmo heeft laten weten dat het bedrijf is begonnen met het uitrollen van Homekit-ondersteuning voor de Welcome-camera. Daardoor kunnen gebruikers een live feed van de camera bekijken binnen de Home-applicatie van Apple.

Download de firmware-update voor Netatmo Home

Netatmo is dinsdag begonnen met de uitrol van een firmware-update voor de Netatmo Welcome, een slimme beveiligingscamera met gezichtsherkenning voor in huis. De update neemt ondersteuning voor Apple Homekit met zich mee. Daardoor kunnen gebruikers voortaan direct vanuit de Apple Home-applicatie, beschikbaar op iOS, een live feed bekijken. Daar blijft het helaas wel bij. Want net zoals met zo’n beetje alle andere Homekit-camera’s, kun je verder weinig doen met de overige camerafuncties.

Zo kun je via de Home-applicatie bijvoorbeeld geen notificaties ontvangen wanneer er specifieke gezichten worden herkend. Je krijgt of alle notificaties of geen notificaties. Zoals het er nu echter naar uitziet lijkt het erop dat de uitrol langzaamaan zal gaan, dus verwacht de update niet meteen na het lezen van dit bericht. Hier kan nog wel een paar dagen overheen gaan. Laten we ondertussen hopen dat Apple de Home-app blijft voorzien van nieuwe updates waarmee meer mogelijkheden worden ontgrendeld voor Homekit-apparaten.

Meer lezen over de Netatmo Welcome? Dan kun je altijd onze recensie over de camera lezen.


€ 156,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 164,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 168,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.