Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme producten van Netatmo ook te bedienen met Google Assistent

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2018, 13:32 CategorieVeiligheid en beveiliging

De slimme producten van de Franse fabrikant Netatmo zijn vanaf nu ook te bedienen met de Nederlandssprekende Google Assistent. Het gaat hier om de beveiligings- en energieproductlijnen van het bedrijf, zoals de slimme camera’s en bijvoorbeeld de thermostaat, die nu dus via stembediening te bedienen zijn.

Netatmo ondersteunt Nederlandse Google Assistent

Heb je thuis producten van Netatmo staan? Dan is de kans nu groot dat je die producten in het Nederlands kunt aansturen middels de inmiddels Nederlandssprekende Google Assistent. Zo kunnen gebruikers nu via Google Home spraakbesturing gebruiken om zowel hun Slimme Binnencamera als Slimme Buitencamera te bedienen, evenals hun verwarmingsoplossingen via de Slimme Thermostaat en Slimme Radiatorkranen. Gebruikers kunnen ook producten bedienen met de Google Assistent via hun telefoon.

De automatische software-update is van toepassing op alle beveiligings- en energieproducten, inclusief producten die al op de markt zijn. Gebruikers van de slimme camera’s kunnen nu de Google Assistent vragen hen in realtime te laten zien wat er thuis gebeurt op een tv met Chromecast. Ook kan de schijnwerper van de buitencamera met een spraakopdracht worden in- en uitgeschakeld. (“OK Google, de buitenlichten aandoen”). Ook kun je nu bijvoorbeeld dus vragen of de temperatuur in huis omhoog of omlaag mag.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.