Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

AVM lanceert slimme contactdozen FRITZ!DECT 210 en 200

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2018, 10:23 CategorieAccessoires

Energie besparen willen allemaal, en dat kan tegenwoordig al op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is het gebruik van slimme contactdozen en slimme stekkers. Het Duitse AVM brengt hiervoor twee nieuwe modellen op de markt; de FRITZ!DECT 210 en FRITZ!DECT 200.

Inzicht in stroomverbruik

Met de FRITZ!DECT slimme contactdozen heb je volledig inzicht in je stroomgebruik. Het apparaat registreert namelijk het stroomverbruik van alle aangesloten apparaten. Handig als je bijvoorbeeld wilt weten hoeveel stroom die knipperende lampjes in de kerstboom nu eigenlijk verbruiken. Je kunt ook het stroomgebruik van oude kerstverlichting vergelijken met dat van nieuwe ledverlichting. Je gebruikt de FRITZ!DECT in combinatie met een FRITZ!Box, die als centraal punt van je thuisnetwerk dient.

Slimme energieschakelaar – voor binnen én buiten

De FRITZ!DECT 200 beschikt over een slimme energieschakelaar. Daarmee stel je in wanneer je wilt dat de verlichting aan- en uitgaat. Handige bonusfunctie: synchroniseer de energieschakelaar met je Google-kalender om vaste tijden in te stellen, waarop de verlichting aan en uit moet gaan. Met de app schakel je de verlichting uit of in via je smartphone, laptop of tablet. De DECT 210 is spatwaterbestendig en kan dus ook buitenshuis worden geplaatst. Op die manier heb je de volledige controle over je buitenverlichting en kun je zo efficiënt mogelijk met de verlichting omgaan.

De FRITZ!DECT 210 en FRITZ!DECT 200 zijn verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 59 euro en 48,95 euro.


€ 49,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 50,99

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 50,99

Binnen ? werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Rudi
    16 december, 2018 om 21:01

    De Fritz!Dect 200 bestaat al een tijdje. Die heb ik al even. De 210, de waterdichte, is een interessante.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.