Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Neato Botvac D5 Connected beschikt nu over no-go-lijnen en turbomodus

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2018, 10:41 CategorieHuishoudelijke apparaten

Neato heeft laten weten dat de Neato Botvac D5 Connected-robotstofzuiger nu beschikt over enkele nieuwe functies, zoals een turbomodus. In deze modus bijvoorbeeld wordt de borstel versneld en de zuigkracht verhoogd, zodat er meer vuil kan worden meegenomen.

Extra functies voor Botvac D5 Connected

Neato heeft bekendgemaakt dat er nu een update beschikbaar is voor de Neato-app, die extra functies toevoegt voor eigenaars van een Botvac D5 Connected. Binnen nu en enkele dagen kan je worden gevraagd of je de app wil updaten, die de nieuwe functies toevoegt. Zo is er ondersteuning voor meerdere plattegronden, waardoor je de robotstofzuiger in een huis met meerdere verdiepingen kunt gebruiken, zonder dat de stofzuiger constant overal tegenaan botst. Je kunt in totaal drie verschillende plattegronden opslaan.

Ook werkt de Neato Botvac D5 Connected nu met No-go-lijnen. Wanneer je een plattegrond hebt gemaakt, dan kun je met je vinger een lijn tekenen, waardoor de stofzuiger vervolgens weet dat die daar niet hoeft te komen (of mag komen, zelfs). Het is wel van belang dat je de robotstofzuiger altijd vanaf het basisstation laat starten. Verder is er nog een turbomodus, waarmee de borstelsnelheid en zuigkracht wordt verhoogd, en is er nu ondersteuning voor snelladen. De robot wordt voldoende opgeladen om de huidige klus te klaren.

De nieuwe functies van deze slimme stofzuiger zijn ook beschikbaar voor hogere modellen, waaronder de D6 en D7.


€ 594,99

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 762,03

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 605,57

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Roy
  10 november, 2018 om 17:22

  Ik heb de D5 nu 2 jaar en het feit dat er nog steeds nieuwe vernieuwende software uit blijft komen is te prijzen.
  Daarnaast functioneert de D5 uitstekend.

 2. Brian
  13 november, 2018 om 22:15

  Helemaal met Roy eens, heb voor de D5 de Neato Botvac 75 gehad die zichzelf kapot reed, door zichzelf vast te rijden in hoeken. De D5 is een heel stuk zuiniger met zichzelf en met de omgeving. Ik heb er meer vertrouwen in dat de D5 de twee jaar met gemak gaat overleven, de Botvac 75 hield het toen al wel voor gezien.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.