Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo Slimme Binnencamera ondersteunt nu Apple Homekit

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2018, 12:07 CategorieVeiligheid en beveiliging

Netatmo heeft bekendgemaakt dat de Netatmo Slimme Binnencamera, ook wel de Welcome genoemd, nu ondersteuning aanbiedt voor Homekit. Deze update zal vanaf vandaag geleidelijk uitgerold worden voor alle Slimme Binnencamera’s van Netatmo.

Homekit-ondersteuning voor Netatmo Slimme Binnencamera

De Netatmo Slimme Binnencamera, ook wel Netatmo Welcome genoemd, biedt voortaan ondersteuning aan voor Apple Homekit. De update wordt vanaf vandaag uitgerold naar alle gebruikers van deze slimme camera. Met de automatische firmware-update kunnen gebruikers vanaf nu rechtstreeks via de stemassistent Siri hun smarthome-apparaten bedienen en ze samen laten werken. Dit geldt voor alle Slimme Binnencamera’s van Netatmo, inclusief de camera’s die eerder al zijn aangeschaft. Je hoeft dus geen nieuwe aankopen te doen.

Met de Homekit-update hebben gebruikers toegang tot de livestream van de Netatmo Slimme Binnencamera via spraakopdracht, waar er live meegekeken kan worden naar de beelden. Bovendien kun je met Homekit aangepaste scenario’s maken om de Slimme Binnencamera met andere slimme apparaten in huis te verbinden. Dankzij de sensoren van de camera kunnen gebruikers een scenario creëren waarbij de lichten aangaan wanneer de camera een persoon detecteert en deze uitschakelen wanneer iemand de kamer verlaat.


€ 164,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 169,00

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

€ 169,15

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.