Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Samsung werkt ook aan goedkopere versie Galaxy Home’

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2018, 11:33 CategorieBeeld en geluid

Afgelopen zomer presenteerde Samsung een eigen slimme speaker. De Galaxy Home, zoals de speaker heet, werkt met Samsung’s eigen virtuele assistent Bixby. Het geluid van de speaker komt op naam van Harman’s AKG Audio. Alhoewel de Galaxy Home nog altijd niet op de markt is verschenen, zal de prijs waarschijnlijk rond de 349 dollar uitkomen. Hiermee zal Samsung niet zozeer de concurrentie aangaan met de Google Home- en Amazon Echo-speakers, maar zich juist richten op het hogere segment.

Informatie in handen van SamMobile laat zien dat Samsung ook werkt aan een goedkopere variant van de eigen slimme speaker, zodat het Zuid-Koreaanse bedrijf ook met de speakers van Google en Amazon kan concurreren. De gewone Galaxy Home heeft modelnummer SM-V510, maar Samsung lijkt ook te werken aan een goedkopere Bixby-speaker met modelnummer SM-V310, die in de kleur zwart op de markt zal komen.

Mogelijk presentatie tijdens CES 2019?

Veel meer informatie is er nog niet bekend over de goedkopere slimme speaker met Bixby. De gewone Galaxy Home komt met acht microfoons en de mogelijkheid om het geluid uit de speaker direct naar de gebruiker te richten. Wellicht komt de goedkopere versie met minder microfoons en zonder geluid van AKG Audio. Mogelijk gaat Samsung de goedkopere versie van de Galaxy Home presenteren tijdens de CES 2019 begin januari.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.