Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Bèta van Google-app laat donkere modus Google Assistent zien

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2019, 10:03 CategorieSoftware en apps

Zoals het er nu naar uitziet zal ook de Google Assistent worden voorzien van een donkere modus, net als de andere Google-apps. Dat blijkt uit screenshots die zijn gemaakt van de bèta-app van Google. Wanneer de update wordt uitgerold, is echter nog niet bekend.

Donkere modus voor Google Assistent

Terwijl je nu al de nieuwste update voor de Google Assistent kunt downloaden, kunnen we ondertussen alweer uitkijken naar de volgende. Zoals het er nu naar uitziet zal de volgende update geheel in het teken staan van de donkere modus. De laatste tijd rolt Google dergelijke modi uit voor zijn andere apps en ook Android Q, de volgende versie van het besturingssysteem, lijkt hiermee aan de haal te gaan. Het is dus niet geheel vreemd wanneer zou blijken dat Google hier inderdaad mee aan de slag is gegaan.

Wanneer je de nieuwste bèta downloadt, dan kun je de optie activeren door de optie batterijbesparing te hebben geactiveerd. Ook kun je dit doen met Android Pie op je smartphone en de optie Night mode op Always on te hebben staan. In versie 9.5 van de Google Assistent zie je dan kaarten verschijnen met een zwarte achtergrond en witte tekst. De veranderingen gelden ook voor het Google Now-achtige scherm met je persoonlijke updates. Momenteel is het nog niet duidelijk wanneer de donkere modus wordt vrijgegeven voor iedereen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.