Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Impressie CES 2019 en een gamingsmartphone

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update geven we een impressie van vijf dagen rondlopen tijdens de CES 2019 en kijken we naar een gamingsmartphone van Asus.

Impressie CES 2019: alles wordt smart en compatibiliteit staat voorop

CES 2019 zit er weer op. We hebben vijf dagen in Las Vegas rondgelopen, op zoek naar de mooiste, meest innovatieve en meest interessante producten op het gebied van audio, video, mobile en smarthome. In dit artikel geeft Martijn een impressie van onze week op de CES 2019.

Review: Asus ROG Phone

De Asus ROG Phone is een gamingsmartphone die valt onder het merk Republic of Gamers, vooral bekend van laptops, schermen en accessoires. Hoe bevalt de smartphone die is uitgebreid onder deze vlag? Wesley zocht het voor je uit in de recensie van de Asus ROG Phone.

Review: Harman Kardon Citation 100, 300 en 500

Het succes van Sonos evenaren, hoe doe je dat? Door in te zetten op een trendy design met hippe stoffen, een aardig geluid, Chromecast én Google Assistant, aldus de Citation-lijn van Harman Kardon. Jamie bekijkt drie draadloze speakers uit deze nieuwe multiroom-speakerfamilie: de Citation 100, 300 en 500. Je leest het in de review van de Harman Kardon Citation 100, 300 en 500.

Review: ATH-ADX5000-koptelefoon en AT-HA5050H-DAC/versterker

Audio-Technica is een van de grootste koptelefoonfabrikanten ter wereld, met dank aan populaire toestellen met Bluetooth en voor DJs. Met de AT-HA5050H-DAC/versterker en de open ATH-ADX5000-koptelefoon bewijst het ook helemaal thuis te zijn in de absolute high-end. Jamie vertelt je er alles over in de review van de ATH-ADX5000-koptelefoon en AT-HA5050H-DAC/versterker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.