Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Slimme mok en de beste av-receivers

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een slimme mok met de naam Ember en vertellen we je alles over de beste av-receivers van 2018 en 2019.

Review: Ember – slimme mok

In een slim huis wordt niet alleen de vaste apparatuur, de verlichting en bijvoorbeeld het alarmsysteem slimmer, ook de alledaagse accessoires krijgen steeds vaker een slimme make-over. In deze review kijkt Martijn naar de Ember, een slimme koffiemok die jouw drankje op temperatuur houdt en je ook inzicht geeft in je cafeïne-inname. Blijft het bij een leuke gimmick of is het daadwerkelijk handig? Je leest het in de review van de Ember.

De beste av-receivers van 2018/2019

We hebben dit jaar meer dan 90 producten uitgebreid getest en sinds lange tijd hebben we ook het aantal av-receivers dat in onze luisterruimte arriveert opgeschroefd. De av-receiver is inmiddels een belangrijk onderdeel van het home cinema-systeem en daarom testen we ze niet alleen, we zetten ook de beste modellen van dit moment voor je onder elkaar. In dit artikel bespreekt Martijn de beste av-receivers van 2018 / 2019, kijkend naar verschillende prijsklassen.

Streamingdiensten: het verleden, het heden en de toekomst

Wat zijn de grote spelers op het gebied van streaming vandaag de dag en wat kunnen we van deze streamingdiensten verwachten? En, welke nieuwe spelers duiken er in 2019 op? Onze expert Tom van Steensel vertelt je er alles over in het artikel Streamingdiensten: het verleden, het heden en de toekomst.

Overzicht: slimme speakers met Google Assistent

Naast de Google Home en Google Home Mini zijn er ook slimme speakers van andere merken met de Google Assistent verkrijgbaar. Welke speakers zijn er op dit moment allemaal verkrijgbaar in ons land met de slimme assistent van Google? Tom vertelt het je in het Overzicht: slimme speakers met Google Assistent.

Alles wat je moet weten over Samsung Tizen Smart Hub: tips en aanraders

In 2015 schakelde Samsung over op Tizen OS voor zijn smart tv omgeving. De interface werd in de voorbije jaren verder verbeterd, en is nu vooral gekend onder de naam ‘Smart Hub’, een naam die het overigens perfect verdient. De slimme interface brengt bijna alle functies binnen een paar klikken onder je vingertippen. Eric vertelt je in deze gids alles over de belangrijkste functies.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.