Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo Slimme Video Deurbel onthuld tijdens CES 2019

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2019, 9:39 CategorieVeiligheid en beveiliging

De Franse fabrikant Netatmo heeft tijdens CES 2019-beurs in Las Vegas de Netatmo Slimme Video Deurbel onthuld. Wanneer er iemand aanbelt, dan kun je natuurlijk direct op je smartphone bekijken wie er voor de deur staat. Ook is er ondersteuning voor Apple Homekit.

Dit is de Netatmo Slimme Video Deurbel

Netatmo heeft zijn eerste slimme videodeurbel aangekondigd. Niet alleen kun je direct bekijken wie er voor de deur staat wanneer er wordt aangebeld, ook kun je meldingen krijgen wanneer er mensen rond het huis hangen. Belt er iemand aan, dan is het mogelijk een videogesprek op te starten. Het maakt dan uiteraard niet uit of je thuis bent of niet. De Netatmo Slimme Video Deurbel kan ook mensen herkennen en je dus op de hoogte brengen van onbekende personen. Vervolgens wordt er een video van deze gebeurtenis opgeslagen.

De Netatmo Slimme Video Deurbel beschikt over een luidspreker en microfoon, zodat je potentiële indringers kunt afschrikken wanneer ze worden gespot. Voor extra bescherming waarschuwt de Security-app je onmiddellijk op je smartphone als iemand de deurbel probeert te deactiveren of te vernielen. Verder heb je als gebruiker de controle over wat er wel en niet gebeurt en kun je meldingen en opnames uitschakelen op basis van je eigen voorkeuren. Ook kun je specifieke waarschuwingszones instellen, bijvoorbeeld de oprijlaan.

De Netatmo Slimme Video Deurbel waarschuwt je dan wanneer er iets in deze zones gebeurt. Het apparaat beschikt over een full hd-camera met een 160-graden groothoeklens. De hdr-functie van de camera past zich aan bij plotselinge veranderingen in het licht en zodat je duidelijk ziet wat er voor je huis gebeurt, ongeacht de lichtomstandigheden. Gezichten moeten helder in beeld kunnen worden gebracht, zelfs in het zonlicht, is de belofte. En met behulp van infrarood nachtzicht kun je de bezoeker zelfs in het donker en de avond zien.

Bekabeling, abonnement en compatibiliteit

Netatmo belooft verder dat de slimme deurbel snel te installeren is. De Netatmo Slimme Video Deurbel werkt met alle elektrische installaties, van 8-24 volt tot 230 volt (je hebt dus een bekabelde deurbel nodig). Vervolgens is het een kwestie van verbinding maken met je wifi-netwerk. Via de Netatmo Security-app op je smartphone, tablet, pc, Mac of Apple Watch heb je toegang tot alle functies, zoals: specifieke meldingen, toegang tot de livestream, oproep- en evenementgeschiedenis, opnames en opslag van hd-video’s.

De Netatmo Slimme Video Deurbel wordt geleverd met alle functies en video-opslag inbegrepen. Je hebt geen abonnement nodig en je maakt verder dus geen extra kosten om toegang te krijgen tot gegevens. Video’s en de oproepgeschiedenis van de Slimme Video Deurbel worden lokaal opgeslagen op een interne micro-sd-kaart. Je kunt ze automatisch laten overdragen en archiveren op je Dropbox-account of je persoonlijke FTP-server. Daarnaast is er end-to-end encryptie voor een ​​beveiligde overdracht van gegevens naar je smartphone.

De Slimme Video Deurbel van Netatmo is de eerste deurbel die werkt met Apple Homekit. Met Homekit ontvang je een rijke notificatie wanneer iemand aanbelt, kun je de Deurbel bekijken in de Home-app of aan Siri vragen wie er voor de deur staat. Ook kun je via de app de Slimme Video Deurbel verbinden met andere producten in je huis die gekoppeld zijn aan Apple Homekit. Zo kan de buitenverlichting bijvoorbeeld automatisch worden ingeschakeld om een ​​potentiële indringer af te schrikken. Ook is er ondersteuning voor IFTTT.

Beschikbaarheid

De Netatmo Slimme Video Deurbel is vanaf de tweede helft van 2019 verkrijgbaar.

 • Delen:

Reacties

 1. P.WEEDA
  19 januari, 2019 om 12:30

  IK VIND HET EEN VOOR MIJ TOEPASBARE VIDEO BEL
  MAAR HEB NOG ENKELE VRAGEN.
  1.IS DE DEUR BEL TEGEBRUIKEN MET EEN CHIME DIE IN DE HUISKAMER OF OP EEN KAMER OP DE EERSTE VERDIEPING VAN MIJN WONING WORDT GEPLAATST OF DRAAD LOZE BEL VAN WELKE AARD DAN OOK.
  2. IK HEB IN DE METER KAST NAAST DE VOORDEUR EEN TRAFO ZITTEN DIE DE HUIDGE BEL/GONG BEDIENT
  NTR 102HF T25/E 220 SEK: 8V/0.5A IS DE BEL DAAR OP AANSLUITBAAR MET EEN GOEDE WERKING OF KAN ER EEN PASSENDE ADAP MEEGELEVERT WORDEN.
  3. WAT IS DE PRIJS VAN DEZE BEL EN WAAR KAN IK DEZE KOPEN.

  • Bennie Wijs
   18 februari, 2019 om 12:19

   @P.Weeda, misschien moet je eerst goed lezen voordat je allemaal vragen gaat stellen. Anders kom je zo lui en dom over.

   1. Het is mij niet bekend of er een gongachtig iets is voor de bel. Je kunt wel andere op Homekit aangesloten apparaten opdrachten geven. Melding op de telefoon zal vermoedelijk de meest gebruikte optie zijn. Ook omdat je dan gelijk de camerabeelden kunt bekijken.
   2. Staat in de tekst: “de Netatmo Slimme Video Deurbel werkt met alle elektrische installaties, van 8-24 volt tot 230 volt’
   3. Staat in de tekst: “Beschikbaarheid De Netatmo Slimme Video Deurbel is vanaf de tweede helft van 2019 verkrijgbaar.”

   • John de Jong
    19 januari, 2020 om 11:23

    Vraag 1: werkt deze deurbel ook op Android ?
    Vraag 2: bij welke verkooppunten zijn deze te verkrijgen ?

 2. P.Weeda
  18 februari, 2019 om 14:48

  Mijn reactie betreffende antwoord op mijn gestelde vragen.
  Ik vind het een ongehoorde reactie van u kant op mijn gestelde vragen heb alles goed gelezen maar het was voor mij niet duidelijk.
  Door u slechte reactie naar mij toe heb ik besloten geen enkel product waar ik voornemens was om deze bij u aan te schaffen aan te kopen. Tevens als ik bij machte ben zal ik andere potentiele klanten in mijn omgeving negatief adviseren ook maar een product bij aan te kopen.
  Zeer slechte promotie van u producten en als u werknemer bent van dit merk zou ik u per omgaande de deur wijzen want dit mooie merk woord door u toe doen heel slecht op de markt gezet.
  Niet goed voor uw werkgever en potentiele klanten.
  Ik beraad mij nog om verder nog enkele kranten /tijd schriften van dien aard te informeren
  Met vriendelijke groet P.Weeda

  • Bart de la Fosse
   18 februari, 2019 om 15:19

   Goedendag,

   Even voor de duidelijkheid: u heeft een reactie gekregen van een reguliere bezoeker. Net als u ;-) Niet van een redactielid van Smarthome Magazine. Ook niet van een vertegenwoordiger van het merk dat het product voert. Wij verkopen bovendien geen producten: wij schrijven er over. Ik ga ervan uit dat u na deze verheldering begrijpt dat uw reactie niet op zijn plaats is geweest. Dat u een deel van de reactie van de andere bezoeker niet prettig vindt is duidelijk. Veel leesplezier op Smarthome Magazine toegewenst!

   • ConCac
    17 juli, 2019 om 18:26

    Man man man….

 3. .john de jong
  16 januari, 2020 om 20:32

  Werkt deze deurbel ook op Android ?

 4. René
  13 maart, 2020 om 14:40

  Het is het al bekend wanneer deze deurbel te koop is? Dit artikel is van januari 2019, het is nu al maart 2020 en dit product is nog niet op de markt.

  • Martijn Chel
   13 maart, 2020 om 17:14

   Helaas, nog altijd niet..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.