Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netgear Orbi met wifi 6 verschijnt in de tweede helft van 2019

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2019, 9:36 CategorieThuisnetwerk

Netgear heeft laten weten dat er in de tweede helft van 2019 een nieuwe versie van de Netgear Orbi met wifi 6 verschijnt. Deze router kan daardoor profiteren van de hogere snelheden en betere internetverspreiding in je smarthome.

Netgear Orbi met wifi 6 in 2019

Tijdens CES 2019 gaat er veel aandacht uit naar wifi 6, de aankomende nieuwe wifi-standaard. Sommige fabrikanten hebben al een product klaarliggen, terwijl andere bedrijven iets langer de tijd nemen iets op de markt uit te brengen. Zo belooft Netgear later dit jaar een nieuwe versie van de Netgear Orbi uit te brengen die de nieuwe standaard gaat ondersteunen, waardoor ook deze routerserie kan profiteren van de hogere snelheden en betere internetverspreiding in huis. Momenteel zijn er echter weinig details beschikbaar over het product.

Wel heeft de fabrikant in een persbericht laten weten dat er een 4×4-backhaul aanwezig is voor het aansluiten van andere mesh-routers, wat doet vermoeden dat we hier met een tri-band te maken hebben. Dat is het enige beetje concrete informatie dat is vrijgegeven. Er is nog niets bekend over verschillende modellen, de prijzen en de releasedatum, op ‘tweede helft van 2019’ na dan. Voorlopig is er echter nog geen reden om de overstap naar wifi 6 te maken, omdat er simpelweg nog geen apparaten zijn die de nieuwe standaard ondersteunen.


€ 259,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 259,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 259,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 359,00

Binnen ? werkdagen

Bekijk

€ 359,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 359,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.