Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue-lampen krijgen meer opties, onder meer dankzij Google Assistent

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2019, 9:51 CategorieVerlichting

De lampen van Philips Hue worden voorzien van extra mogelijkheden, die onder meer via de Google Assistent worden geïntroduceerd. Vorige maand verscheen er al een update voor het opstartgedrag en daar wordt nu ook op voortgeborduurd.

Update voor Philps Hue-lampen beschikbaar

Vorige maand verscheen er een update voor Philips Hue, waarmee gebruikers meer controle kregen over het opstartgedrag na stroomuitval van een aantal lampen. Daar wordt nu op voortgeborduurd aangezien gebruikers met de volgende update kunnen kiezen voor drie opties: volle helderheid, de laatste instelling of een compleet andere instelling. Zo kun je dus per lamp de juiste instelling uitkiezen (al zal meestal de laatst gekozen instelling al de betere zijn, maar gewoon voor het geval dat is de laatste optie nu ook toegevoegd).

Daarnaast is er een betere integratie met Google Assistent aanwezig. Je kunt instellen wat de lampen horen te doen in een tijdsbestek van dertig minuten. Geef je het commando dat de lampen uit moeten gaan omdat je naar bed gaat, dan worden ze langzaamaan minder fel en warmer van kleur. Andersom kan ook: als je ’s ochtends met een kunstmatige zonsopkomst wakker gemaakt wil worden, dan kun je dat ook instellen. Die routine begint dan een half uur voordat de wekker afgaat. De updates verschijnen respectievelijk in februari en maart.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.