Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slim deurslot Yale ENTR laat je van huis gaan zonder sleutel

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2019, 16:59 CategorieVeiligheid en beveiliging

Beveiligingsspecialist Yale komt met een slim deurslot. Het bedrijf ken je voornamelijk van alarmsystemen en camera’s, maar heeft nu ook een slim deurslot geïntroduceerd voor de Nederlandse markt. Het slimme deurslot heeft de naam Yale ENTR.

De Yale ENTR is een elektronische motorcilinder die je aan de binnenzijde van je deur kunt plaatsen. Aan de buitenkant zie je alleen de SKG veiligheidscilinder. Door de huidige cilinder te vervangen kun je van een normale voordeur een slimme voordeur maken. Volgens het bedrijf is het plaatsen van het slimme deurslot binnen enkele minuten zelf te regelen dankzij het plug & play-principe.

Je kunt de Yale ENTR op verschillende manieren openen. Dit kan via de app op je smartphone, via een afstandsbediening, via een optioneel verkrijgbaar codepaneel (met of zonder vingerscan) en tevens ook nog met een gewone sleutel. Je hoeft dus niet bang te zijn voor dichte deur te staan, want je hebt altijd verschillende manieren tot je beschikking om de deur te openen.

Virtuele sleutels versturen naar bekenden

Via je smartphone kun je virtuele sleutels sturen naar bijvoorbeeld familie, vrienden, een zorgverlener of de schoonmaker. Zij kunnen dan toegang tot je huis krijgen zonder fysieke sleutel. Deze virtuele sleutels kun je snel en gemakkelijk ook weer intrekken, waardoor je zelf kunt bepalen wie toegang krijgt tot je huis. De communicatie tussen het slot, de app en eventuele accessoires is versleuteld.

De Yale ENTR is per direct te koop in Nederland. Meer informatie over dit slimme deurslot vind je op de website van Yale.


€ 259,99

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 269,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 269,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Patrick
    14 april, 2019 om 9:23

    Het slot op zich werkt prima, maar de app is gewoon waardeloos. Verbinding maken lukt slecht, of meestal niet. Lees de ervaringen in de appstore maar!
    Verder geen mogelijkheden tot koppelen met een domotica systeem. Geen WIFI, Zigbee of Z-wave.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.